SjUKLING

ALLTSÅ JAG ÄR TYP SJUK :'( Sa ju igår att jag hade ont i huvudet men jag mådde bara sämre och sämre. Jag VAKNADE till och med inatt av att jag hade så ont i huvudet. Så fick gå upp och ta 23 tabletter och svälja ner med jäger... hehe nej skoja tog 1 med vatten.

Nu sitter jag och fryser / svettas och har fortfarande ont i huvudet. Men var TVUNGEN att gå och jobba idag för hade såå mycket jag var tvungen att bli klar med eftersom det här är min sista vecka. Nu är jag hemma på lunch men ska snart bege mig tillbaka.

ALLTSÅ LOL varför bli sjuk nu ???? I helgen fyller Sara & Chrille år så dom har birthdayparty + att Medina ska hit + att jag börjat nytt jobb måndag. Gud måste hata mig, finns ingen tvivel längre. Igår fick jag det verkligen bekräftat, det gick inte att växla pengar på solariet... Så jag fick gå hem igen, lika blek och fet som tidigare. Och sen ger han mig en sjukdom... vad har jag gjort för att förtjäna detta??? Är det för att jag en gång när jag var liten råkade slå sönder en skål och gömde den under en gräshög för att mamma inte skulle se?? Isåfall borde jag vara förlåten nu för mamma fick en ny skål nu när hon fyllde år.

JAJA TILLBAKA TILL JOBB HEJ DÅ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback