myskväll


Ikväll väntas mys hos signe med chicsen;-) HOOOOOOOOOOJ!

mina nya inköp


Här har vi mitt första köp från lågbudgetaffären rusta. Det är Paris Hiltons nya parfym och det luktar helt underbart. Kostade 59 kr. ( Ja paris har börjat göra billigare parfymer ) Den rosa rutan var jag tvungen att rita dit för det stod något annat namn än paris, men jag lovar det är hennes!

Silvrigt nagellack från ica maxi stormarknad. Det håller extra länge och torkar extra fort. Kostade ungefär lika mycket som paris nya parfym. Man fick tyvärr inte med smulan till vänster på bilden utan den hade jag redan på mitt skrivbord. Mycket fin prydnadsak.

Sen köpte jag även en ny parfym till rasmus, nya gucci 40 kr på rusta. Och en present till min pappa till farsdag eller hans födelsedag. Kan tyvärr inte skriva vad det är då han är en flitig läsare av min blogg.

mitt körsbärsträd


Idag när jag och rasmus var på rusta skådade vi detta.. underbara.. vackra.. fantastiska.. körsbärsträd! Det var det finaste träd med lysdioder jag sett i hela mitt liv. Jag ville så gärna ha det men TYVÄRR så var det slut. Typiskt. Men jag är den första som ska köpa det när ( OM ) dom kommer in igen.

199 svenska enkronor på rusta och det är sååå vackert!

hej hallå dagboken jag är tillbaka


Har varit lite inaktiv med bloggandet men jag lovar, jag lever, det är inte min vålnad som skriver.

Igår var jag så jävla trött att jag tror jag skulle fått en hjärtinfarkt om jag jag gjorde något mer ansträngande att såg film. Så jag for till rasmus och vi såg orphan och sen somnade vi vid 11 tiden hehe..

Idag vaknade vi typ 8 och var "jättepigga". Vi degade och sen gick vi till solbacken och har spenderat hela våran dag där på i princip alla deras affärer. Mycket trevligt. jag älskar dig ♥

Kan visa vad jag fyndade snart!

glitterklack


Från H&M. fräscha klackar att ha på galej eller ha på sig när man spelar sims och simmarna är på krogen.

gjorde mitt bästa köp någonsin


KÖPTE THE SIMS 3 KVÄLLSNÖJEN IDAG!!

Kan säga att jag kände mig inte riktigt hemma när jag stog i kön på game. Var rättare sagt livrädd att någon människa skulle se mig inne på affären. Emma var lika rädd som jag.

Nu har jag iallfall spelet i min ägo och försöker installera det men det går faktiskt inte så jävla bra. Vem fan behöver fylla 18 och gå på krogen när man endå kan göra det i the sims? daaah

Och av bilden ovan att döma kan man ha extra stora tissar i det här spelet så det är verkligen ett spel för min syster.

ÄNTLIGEN


5 TIMMAR TILL FRIHET.


Två lektioner och sen HÖÖSTLOOV!! Kunde inte komma mer lägligt för jag skulle tuppa av om jag va tvungen att fara till skolan igen på måndag.

Nu måste jag och världens bästa rasmus gå till bussen, hörs sen PUSS!

älskade lilla hund


Tar du henne ifrån mig kommer jag aldrig någonsin förlåta dig.

Hon betyder mer för mig än vad du någonsin kommer förstå. Har försökt hålla tårarna borta idag men direkt jag börjar tänka på att vara utan henne klarar jag inte hålla mig. Du får bara inte göra såhär mot mig.


TORSDAG


En bild på mig från sjuan.

Idag är dagen före jag ska börja leva igen. När den här dagen är över ska jag älska mitt liv och mina djur. Förutom att jag har en sidas nkb läxa till på imorgon...vaa faaan nils? trodde vi var kompisar men nej tyvärr inte. Jag har varit nästan klar jävligt länge. Det betyder att man tror att man är klar men när klockan slår 09.00 blir man stressad som faaan.

Idag kommer jag få IG på engelskaprovet för jag är sämst på engelska. Förstår inte hur jag någonsin kommer kunna lämna detta land. Gud om du läser detta så snäälla var vid min sida på provet så lovar jag att gå till kyrkan varje söndag.

Nu måste jag klä på mig. Eller dra på mig mjukiskläder. Jag har haft mjukis hela veckan för jag är otroligt less på livet och orkar inte klä på mig. Skulle helst göra som jag och fanny gör lite för ofta, ha nattlinne från morgon till kväll.

Nu ska jag sluta skriva på den här jävla bloggen HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!


KUNGARNA AV TYLÖSAND


Idag är det sista avsnittet av kungarna och tylösand. Jag tror jag måste gå ut i skogen och plocka svamp och sedan bli deprimerad. Verkar som många blir deprimerade på det sättet idag (Karin, jag, julia).

Vet inte vad jag ska göra med mitt televesionsliv nu då detta var det enda programmet som speglade min personlighet och var för människor med lika högt IQ som jag.

Nu har jag pluggat sen jag kom hem och jag är så less att jag skulle kunna spy. Nu har iallfall min saknade pojkvän ****** kommit hit. Han vill vara anonym därför kan jag inte skriva ut hans namn. ( Men fattar endå att ni som har mig på facebook kommer kopiera min realtionsstatus och skicka in till falsksanning, jävligt moget.. )

Nu måste jag njuta av de sista underbara minuterna av det fantastiska programmet. SKÄGG

club penguin


Har ni inte blivit medlem på clubpenguin ännu borde ni bli det nu!! Det är en av mina favorithemsidor just för den handlar om pingviner och man kan få nya kompisar över hela världen om man är mobbad som jag.

Saker man kan göra på club penguin:

- Spela spel och tjäna pengar
- För pengarna kan man köpa sig bakgrunder och olika kroppsfärger till pingvinen. Man kan även köpa husdjur som i pingvinvärlden kallas "puffle". Dom har man i sin igloo och man kan bada dom, leka med dom, ge dom mat. Man kan tyvärr bara ha två pufflor.
- Man kan prata med andra pingviner via ett chattsystem. Man kan prata med pingviner över hela världen främst canada. Men man får inte skriva fula ord på engelska för då blir man en bannlyst pingvin.
- Man kan kasta snöbollar, på föremål eller andra pingviner som beter sig olämpligt.
- Om man är en nog pålitlig pingvin kan man bli en agent i detta pingvinland. Då får man en egen mobiltelefon och kan lösa olika fall. Man måste även klara snabbhetstest, gömma sig för kameratest och många andra test. Jag är en agent på ön och då får man även en liten slant i börsen så man har råd att mata sin djur.
- Om man kan mycket historia om ön kan man bli en rundturspingvin. Då måste man klara att svara på många olika frågor. Jag är en rundturspingvin och en mycket duktig sådan. Man får en hatt.
- Man kan skicka brev till kompisar och ickekompisar.
- Om man vill slösa pengar på det här jävla skitspelet kan man bli en real member och då kan man köpa jättefina grejer på pingvinshopen.
- Man kan förflytta sig till många olika ställe, cafét, pizzerian, skogen, stranden, gruvan osv osv.
- Varje månad kommer det en ny pin. Det är ett litet märke som man har uppe i högra hörnet på sin pingvinpresentation. Man är coolast om man hittar den först.
- Ibland är det partyn på clubpenguin och det är alltid jättekul. Då är det alltid speciella saker man kan få gratis elelr kalra uppdrag för att klara. På fredag börjar halloweenpartyt så missa inte det!

Min pingvin heter: Minodino
Emmas heter: Mokkolaa
Fannys heter: Snippkuse

Jag tycker fanny har ett jättefint och orginellt namn. Det är inte många namn som är tillgängliga på clubpenguin så man får använda fantasin när man blir medlem.

Lite bilder:

1. Har har vi puffles! söta va??? naaaaaaaaaw
2. Såhär ser det ut när man spelar. Här är man i gruvan och det är nån snäll pingvin som visar de andra vars den nya pinen är. Om man inte hittar den kan man fråga andra snälla pingviner.
3. Pingviner på nattklubb. Se till att du inte får för mycket av det goda när du är där!

BLI MEDLEM NU DIREKT OCH BLI VÄN MED MIG -> CLUBPENGUIN <-

acneskorna IN ACTION!!


Hoppas ingen har missat acneskorna in action.. Troligvis inte då det är rumis bild. Lägger bara in den på min blogg för att jag tror att jag ska få läsare på någon annans bekostnad.

Sorry rumi men.. ta mig om du kan mohahah!!

Okej varför jag gör detta inlägg är 1. för att skorna är snygga och 2. jag VILL INTE/KAN INTE/ORKAR INTE plugga. Imorgon när jag lämnat in uppsatsen, gjord redovisningen och lämnat in uppsatsen ska jag fira med fest hos mig. Nu ska jag försöka plugga igen, faaan.

tolka detta inlägg med en smula saft


Några jag var med på subway.. kan tyvärr inte skriva vilka då man bor där man bor.

Idag hade jag först NKB med min lover nils! Efter det åt jag på subway med "anonym 1" och "anonym 2". ÅHHH Kan ju typ inte skriva ut vilka för det är ju så mycket rykten i skellhell...orka som int:P Sen hade jag matte med min vännina Karin.L, vilket var jättetrevligt. Efter det for jag på textilen och där hade vi en jättejättetrevlig vikarie, hoppas ha henne igen!!

På bussen hem träffade jag två kompisar man kan ju inte skriva det här för då kommer ju alla börja spekulera.. Nu sitter jag och Fanny i soffan och ser bert och ska försöka plugga......

Sen hoppas jag min kille vill sova med mig?? Call me if you read this;-* Kan tyvärr inte skriva här vem min kille är för då försöker ju alla bara förstöra.... jävla soccar.

NU SKA JAG PLUGGA KYSS!

RASMUSLK.BLOGG.SE


Rasmus skrev detta på facebook:

Ramus Lind Karlsson: Om 25 st gillar detta inlägg innan kl 10 ikväll så lovar jag att starta en blogg som jag kommer vara aktiv på! ;)

Tyvärr så hann exakt 25 stycken gilla så killen var alltså tvungen att starta en blogg. Jag tror han har en chans att bli riktigt stor i bloggvärlden, han har: snygg design, många och fina bilder, skriver jättebra.. allt som behövs helt enkelt! Så glöm inte att besöka -> RASMUSLK.BLOGG.SE <- Jag är då jätteglad att han skaffat sig en blogg så jag äntligen kan få veta vad ungen gör om dagarna....

Snart ska jag på NKB och det blir kul för jag älskar nkb med nils!! Sen har vi ingen skapande verksamhet och det är det bästa som hänt mig på länge.

TILL ALLA NI I SPSK1: VÄLJ DÅ FÖR I HELA FRIDEN INTE SKAPANDE VERKSAMHET!! Ni vet inte vad ni ger er in på.. det är det värsta jag varit mer om.. jag får vallningar av att bara tänka tanken på att sitta i den där saler.. Kom ihåg att jag varnade er!!

Nääää vet ni vad nu ska jag skynda mig till bussen.. PUUSS!!tisdagens gåva till mänskligheten..


DESPERATE HOUSEWIVES!! Edie är ju död men jag lägger upp den här bilden endå för jag tycker den är fin. Nu ska jag skippa glosboken.se och se teve istället, PUSS!!

vill ha en brun känga


det finns inget som gör mig så jävla arg


När man hoppar av bussen helt utmattad, dödstrött, ledsen, psykiskt sjuk en vanlig skoldag kan man inte annat än tänka på vad man ska äta för gott till middag. Man börjar filisofera om en underbar tre rätters middag med en privat kock... inte ofta det händer i våran familj att vi har privat kock men varje dag när jag går samma väg hem från bussen fortsätter jag hoppas!

När jag kommer in i  huset ca. 16.45 är jag dödshungrig eftersom jag bara ätit någon liten bit havsdjur till lunch vid 11-tiden frågar jag alltid: VAD SKA VI ÄTA?

Får jag då svaret: Vet inte, vi har inget hemma, du får göra något själv, vi har redan ätit blir jag så jävla förbannad att jag knappt kan tänka och börjar typ grina.

Jag försöker hålla humöret uppe och tänker att kanske skulle det finnas någon god dyr stek i kylen eller kanske någon annan saftig och smarrig specialitet.

När jag öppnar kylen och inser att vi har INGENTING rasar min värld helt och hållet. Jag blir helt svart för ögonen, kan inte urskilja ljud utan allt låter som the sims låten "åh var är mumintrollet" ( ingen vacker låt ) och jag tror att jag är levande begravd.

Jag blir så jävulst jävla förbannad att jag oftast 1. skriker på någon familjemedlem 2. skriker på något djur 3. river sönder något (sist rev jag sönder kylen)

Det här hände alltså mig idag. Jag åt havregrynsgröt till middag. HAVREGRYNSGRÖT????!?!?!? VEM FAAN ÄTER HAVREGRYNSGRÖT PÅ 2000-TALET!! DET ÄR JU FÖR FATTIGA FAMILJER FÖRR I TIDEN UTAN EL!!

Nu vill jag dö, ska plugga, hooooj! P.S. det här var en pik till mitt hushåll

jag protesterar


Kan man ha mjukskläder på skolan tre dagar i rad?
- Ja för jag protesterar mot djurförsök, slavhandel, trafficking, för mycket plugg osv osv. Hej då!

måste bara säga tack


För dom fina kommentarerna på mitt osminkade ansikte. Förra gången jag la in en bild på mig osminkad i typ 9an fick jag en enda kommentar som löd: så jävla ful. Så det är ju kul att få höra nåt annat!!!;) godnatt var det ja ♥
'

natt över judaland.


kattjävel. jag skulle sova med han men han vill inte sova med mig.

Nu har jag gjort allt på listan nedan och fan va sköönt=D Nu ser jag kvinnors hemliga liv och det är jättebra därför måste jag avsluta det här inlägget.

Sen ska jag sova för våran sovmorgon förstörs av nån campusjävladag, underbart... GODNATT


spakväll


en fin bild på mig och martina i ansiktsmasker

Nu har jag äntligen skrivit klart uppsattsjäveln på en sida och pluggat lite engelska!
Nu ska jag:
- Duscha-
- Göra hårinpackning
- Raka bort pälsen som växer på mig
- Smörja in varenda liten kroppsdel med bodybutter
- Göra ansiktsmask
- Fixa mitt hår ( blåsa, spraya, volumemaster, plattång.. ett helvete med andra ord)
- Tvätta löshåret
- Ta bort gammalt nagellack och måla nytt
- Färga och noppa ögonbrynen

mobbad i samhället

Nu ska jag skriva en uppsats om frankenstein och hans utanförskap. Det passar ju mig för jag är också mobbad. Kompisombud och mobbad i klassen. Jag är även mobbad i samhället jag bor i.

Sen har jag även:
- svenskaredovisning
- engelskaprov
- röst och rörelse läxa
den här veckan alltså. Efter lovet väntar ännu mer skit.

den bistra sanningen


Utan hår och ansikte                                                    Med hår och ansikte.

Efter badet hade jag planer på att fara hem men for till skolan istället med hår mer slickat än någonsin och helt make up-fri. Jag ursäktar alla på anderstorpskolan och även ni som såg mig på stan / bussen. Hoppas ni inte får mardrömmar, men om så är läget kan ni kommentera nedan så står jag för kostnaderna för psykiatrisk hjälp.

Ni kanske undrar hur rasmus står ut med att se mitt osminkade ansikte titt som tätt men faktiskt är det så att han ser likadan ut under allt smink!!

fotgodis


måndag


IDAG har vi bad första lektionen. Rätt så skönt då jag slipper sminka mig och fixa håret. Det som är lite negativt är att jag har en bikini från sjuan och den täcker ungefär bara mina vårtgårdar... Mitt hår kliar som fan för jag har inte tvättat det på ett tag (hehe) och ville så gärna tvätta det igår men det hade ju inte gett så mycket när jag ska dränka det i klor idag. Jag ska leka att jag är en delfin.

JAG hoppas jag är duktig och vinklar fötterna så jag slipper gå extrasim som i tvåan.

NU vetteeefan vad jag ska göra?? börjar ju 10 över 12 så det är ju en evighet kvar när det enda jag behöver göra är att klä på mig:) Sims finns ju alltid där för mig iallafall hihii hej då!

MIRRORS 2


Nu har vi sett klart filmen mirrors 2. Har sett ettan och den var äcklig som fan. Den här var typ inte lika hemsk men det kanske var för att fanny var vid min sida och hon är så ful så jag är mer rädd för hennes utseende. Nu kommer det bli jävligt hemsk att tvätta bort sminket men jag ska ta med mig doris. Snart kommer rasmus hit så jag slipper sova själv WOHOOOOOOO!


systerkväll


En jättefin bild på mig och fanny från rhodos - 07. gillar min outfit, jag älskade påsken förut och ville därför förmedla det genom min outfit.

Nyss kom vi hem från en promenad med hunden till ok och tillbaks. Nu ska vi ha en systerkväll i fannys rum med lite godis och skräckfilm. Blir jääättemysigt så see you later!

Julens hjältar.

Jag brukar ju alltid se samma jävla julkalendrar om och om igen. Så idag tänkte jag slå på stort. Den här dagen kommer gå till historien. Dagen då jag började se en julkalender jag aldrig sett förut.

Jag ska alltså se julens hjältar!! Har aldrig sett det men det ser då jävligt dåligt ut. Och fanny sa att det suger så vi får ju se hur detta slutar....


'

godmorgon söndag


Söndag idag fyfan. Jag orkar inte en vecka till i skolan. Ska låtsas att jag fått en dödlig sjukdom så jag slipper fara imorgon.

Rasmus är jättedum och bara sover. Jag har typ varit vaken i en och en halv timme nu. Men nu kan jag iallfall passa på att spela sims när han sover så slipper han bli arg på mig mohahaha!!

Idag har jag ingen jävla aning om vad jag ska hitta på................ jävla söndag.

det fulaste inlägget jag gör på min blogg, någonsin.


morotskakan


Här är morotskakan som vi gjorde. jag lovar. Den blev delicius. Jag är väldigt imponerad av rasmus kunskaper i köket och skulle gärna vilja att du gav mig frukost på sängen den 24/10. TACK PÅ FÖRHAND.


LÖRDAG


HEJ HALLÅ DAGBOKEN.
Inatt vid 3-tiden fick jag oväntat besök av rasmus. hhi mysigt ♥ Idag har vi tagit en lång promenad till konsum och köpt ingridienser till morotskaka. Så nu ska vi börja baka, seee yaa later!! ♥

barnen som slumrar sött


Det var mycket mysigt hos sara men tillslut blev mina ögonlock jävligt tunga och jag orkade inte hålla emot så jag somnade i hennes soffa ett tag.

Kom hem för ett tag sen och nu ska jag lägga mig och se gisslan med doris. Den var jävligt bra det lilla jag minns av den iallafall. Jag önskar rasmus var här och sov med mig men icket.... saknar honom så jag sprängs.

Sen ska jag sova så vi hörs imorgon!! GODNATT

mys hos sara


här har vi då världens finaste bild på sara!


Snart ska jag och emma iväg och kolla om det finns någon film värd att hyra på ok, sen till konsum och inhandla godis och sen till slutdestiantionen - saras hus!! Fredagsmys är aldrig fel HOOOJ

HELG!!!


skulle inte vilja ha vinter riktigt än..............


Kan ju inte säga att skolan var nå vidare påfrestande idag iallafall. När vi slutat for jag på stan med emma och vi försökte bestämma våra utstyrslar till halloween men det går lite trögt. Sen åt vi middag på subway för min family ska äta hamburgare och jag hatar hamburgare mer än allt annat.

Nu har jag det riktigt mysigt med mig själv. Det snöar utanför och jag har tända ljus och lyssnar på julmusik. Och tillslut ingridiensen som gör myset fulländat - the sims 3.

Kvällen är ännu oplanerad men nåt ska de ju för fan bli!! pussiluskan

äntligen fredag


ÄNTLIGEN FREDAG. Har haft hur lång tid som helst på mig eftersom jag vaknade vid 8 för min familj kan inte vara tysta på morgonen. Men nu är jag iallafall klar och jag är jätteful. Jag har fannys gamla tröja och mjukisbyxor men JAG STORTRIVS (säger kent). Det där var ett internskämt till min familj.

Måste ta bussen som går 20 i 11 när jag börjar 12. Dessa älskade busstider. Meen har ju bara en lektion och sen blir det väll en tripp på stan skulle jag troo!! HA EN BRA FREDAG!

p.s. kolla mina söta tänder på bild numero 2

time to say godniiiight


Nu är det dags att säga godnatt. Skönt som fan att sova tidigt och vakna sent. Har nämligen sovmorgon till 12 imorgon och slutar 1. Har alltså bara en lektion så kan ju inte klaga iallfall hehe!!

Ska mysa ner mig under täcket med min allra finaste lilla doris ♥ Hon får duga när rasmus inte är vid min sida. Sov gott små bävrar, godnatt!

jag vill ha en mink


CRIMINAL MINDS


Nu börjar en ny säsong av criminal minds på femman!!!!!! Så ska lägga mig i sängen med doris och se det.

Har iallafall gett upp pluggandet nu. Det var roligare att vara med fanny och lyssna på julmusik hehe. Nu måste jag skynda mig till criminal minds för det är seriöst den bästa sån här krimalserie EVER!! see yaa later.

detta eviga helvete


Nu ska jag........... ( spännande musik ) ................... PLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fyfan vad less jag är men det måste göras. Nu hoppas jag att Jane Austen är jävligt nöjd i sin grav då jag ägnar en hel torsdagkväll till henne då jag kunnat göra miljontals andra saker.

Sen ska jag ut på promenad så jag iallafall kan somna ikväll. HOOJ!

faannnylindahl.blogg.se


En puttitsnuttig bild på jag och fanny. Lika söta då som nu!!!!!

Iallafall så gick skoldagen heeelt okQ8. När jag kom hem åt jag laxpytt om har ny inte ätit det så borde ni göra det för det är jäävligt gott.

Sen har jag busat lite med fanny och fixat hennes blogg för en gångs skull. Det dåliga är att hon aldrig uppdaterar. Så nu tycker jag ni ska pressa henne lite.

GÅ IN >HÄR< OCH SKRIV ATT HON SKA UPPDATERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

torsdag


Idag är det torsdag vilket betyder att veckan snart är slut!!!!!!!!

Åt nyss frukost och läste alla oinlästa blogginlägg och läste då om hugo och paow. Så nu har jag typ suttit och flännat åt deras inlägg. faaaan paulina!

Slutar iallafall 4 idag för ovanlighetens skull och nu måste jag skynda mig till bussen fort som fan, PUSS!

COCAINE!!


NOMY - COCAINE (GLÖM INTE HE PÅ HÖGSTA VOLYM)

Det är alltså den här låten jag har sjungit för full hals. Rasmus har legat i min säng och njutit av sjönsången. Jag vet inte varför jag kan låten utantill. Men cooolt va?? Skicka gärna fanmail till mig.

Nääää vet ni vad nu ska jag sluta tortera er med mina blogginlägg på facebook och gå och duscha av mig solariesvetten. (har dessutom inte haft någon deodorant idag så först ska jag gå och kramas med ralle)

Sen ska jag dra med rasmus på promme så hööörs seeees heeej!

ja okej dom är jävligt fräscha.


ONSDAG!


Lång dag som fan idag. Men NkB provet gick bra iallfall!!!!=D Sen sjöng vi sånger, åt gröt, hade "matte", sen textil. Efter det åt jag och emmsan på subban. Sen gick vi en sväng på stan och sen gick jag och solade.

Sen blev det att jääävlart kuta till bussen men jag hann iallfall. Efter resan hoppade även min kille på så det var ju lite småkul.

Sen vi kom till mig har vi suttit vid varsin dator. Jag har mest sjungit med i låtar jättehögt. Kan snart lägga in en låt som jag kan helt utantill. Den heter kokain och det är därför jag kan den utantill. HOJ!!


DESPERATE HOUSEWIFES


Nu har jag då fan pluggat klart. Jag är sämst på plugga för jag lär mig aldrig nåt.

Nu har rasmus nyss kommit hit och nu är vi ovänner men snart ska jag läxa upp han. Sen ska vi sova hoppas jag, hoppas jag drömmer om alla rätta NKBsvar. GODNATT

Ett tips om ni har tråkigt


1.
Sätt högtalarna på högst volym
2. Slå på låten ovan.
3. Låtsas att du är drogpåverkad på ghettots gator

VIPS så har du inte tråkigt längre!!

msn messenger


Här är mitt nya msn men nya smileys:D Också skriver man med alla i samma fönster och bara ändrar där uppe det är superbra!!

Här på bilden kan ni se att jag skriver med min kompis lisa från SK2:an.

hej idag har jag varit på skolan


Hemma nu efter en tråkig skoldag. Jag är så less på skolan att jag får kväljningar på lektionerna. Nu har jag nyss laddat hem nya msn det är jättekul. Jag sitter och väntar på att nån i det här jävla huset ska servera mat men det verkarar då inte hända.

IKVÄLL HAR JAG NKB, ENGELSKA & SVENSKA PLUGG, ÄLSKA SKOLAN!!!!!!!!!!!!!

I Anneli


Min bäbis komme äntligen hit och vi har hunnit vara ute på en promenad med terriern.

Nu ska vi mysa ner oss i min renbäddade säng och mysa ( vi har ju inte träffats på en dag så vi har mycket att ta igen ) och se I anneli. Ni måste se det!!!! På ettan kl 22.00. Godnatt mina små kycklingar

DO YOU WANNA BE ON TOP?

Medans jag väntar på min boyfriend ska jag se top model, försöka plugga lite till & äta en satsumas. Visst låter det kult?'


MÅNDAG


Kan jag få en kaffe?

Nu har jag försökt plugga nkb men det gick inte så bra då jag inte fattar vad man ska plugga på. Snart kommer iallafall min bäbis hit ♥ Han får hjälpa mig med pluggandet.

Har väll inte så jävla mycket mer att säga. Jag är inte sugen på blogga bara sugen på sims. Hej jag heter Sandra och är the sims 3-beroende.

See yaa bitches!!

P.S Jag har tyvärr slut gratis sms så ni vet. (Poppis på mobilen)

GULD.


Nytt guldigt nagellack från H&M

fanny min kompis


Nu väntar jag på att fanny ska komma hem så jag kan leka lite med henne. Sen ska jag leta upp en katt och se nån film sen sova!! saknar min kille

Förra helgen
BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG?!?!?!??!
Tyvärr så tror jag att bilderna som alla var med på försvann på något mystiskt sätt.


SÖNDAG


Igår blev det först en sväng mot stan, köpte smink och nagellack INGE ROLIGARE ÄN SÅ!!!!!!:@ 

Sedan begav jag mig till rasmus för middag och mys. Köpte pizza eftersom ingen av oss är nån vidare kock. Sen gick vi till maxi och köpte godsaker sen såg vi filmen ovan och den var förjävla bra!!!!!!

Efter filmen såg vi paradise tills vi somna! Vaknade typ 11 och myste sen for jag hem och tog en låång skön dusch.

Nu ska jag spela sims och ni kan ju kommentera om ni blir förvånade!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GODNATT


Mycket mysigt med tjejerna och nu är jag hemma efter den iskalla cykelturen genom ursviken. Tur att man inte bor i stan så man slipper snön!!!!!!!!!!!;-) Nu ska jag sova med mitt hjärta, godnatt!

FILMKVÄLL


Kom typ nyss hem från en shoppingrunda & middag med fanny och mamma. Sen har jag spelat sims och jag har aldrig haft det såhär bra i mitt sims liv! Alla the sims 3, nytt hår, nya kläder, nya bilar, nya möbler!

Så egentligen vill jag spela sims nu och resa till egypten men emma tvingar mig att vara hos henne senast kvart över. Så det är en aning stressigt nu. Men sen styr vi i alla fall kosan mot Sara för filmkväll med dom bästa! PUSS


rasmus LK


Jag och rasmus. Först var vi ovänner och jag räckte fuck you sen blev vi vänner igen men jag är redo att boxa honom.

Ikväll har vi:

  • Rasmus skrev middagsinbjudan för hand till mig. Sen fortsatte vi att kommunicera på den här lappen medans jag spelade sims och han satt i soffan.
  • Sen blev vi ovänner och han blev arg då låtsades jag kvävas av en godis då räddade han mig.
  • Vi hade öronvaxtävlingt - mest öronvax vann!
  • Rasmus tvättade mina fötter i handfatet och det kittlades.
  • Vi hade pokemonduell. Jag var pikachu och han var bulbazor. Jag utvecklades till raichto och då vann jag för han visste inte vad han kunde utvecklas till.
  • Vi har haft luciatåg nedför trappen vid busshållplatsen.
  • Sen har jag varit skitrolig och läst bloggar och han har tittat på csi.

Nu väntar vi på PARADISE HOTEL sen ska vi sova!! XOXO sandra-girl


kan jag få det här den 29okt mamma?


då lovar jag att städa mitt rum

written in the stars


saknar dig ♥

Praktiken gick bra men var jävligt jobbig. Nu har jag iallafall äntligen kommit hem och väntar på att fiskpinnarna ska stekas klart. Medans jag väntar ska jag spela sims hehehe. Nu ska jag ringa min älskade lilla ralle och fråga om han vill sova med mig. Puss på er!

TORSDAG


När jag vaknade var det SNÖ. Min vinterdeprission kommer börja tidigt i år.

Nu sitter jag och ser one tree hill och undrar hur faan jag ska ta mig till praktiken. Skulle vara jävligt skönt om jag var fast här hemma. HOJ

finns det någon som skulle tacka nej till dessa?


ONSDAG


Här är jag i min soffa i mitt rum när jag äter en satsumas.


Idag har det faktiskt gått rätt så bra på praktiken. Kommer kanske överleva veckan ut.

Sen jag kom hem har jag ätit, gått med hunden, duschat & städat. Jag förtjänar ett diplom. Just nu äter jag en satsumas, dricker isvatten och tittar på bonde söker fru med levande ljus, mysigt! Nu kom min saknade bäbis just hit och han vill gå ut så det är bara att stänga av. See yaa fuckers

sötdoran


Sötnosen


Nu ska jag sova med den här krabaten och jag vet att ni är jäävuslt avundsjuka!! Skulle gärna ha rasmus vid min sida men ikväll är det dorans tur att vara med mig. GODNAATT

desperate housewives season 7


Jag kom hem för 3 timmar sen och nu är det läggdags. Jag är definitivt inte redo för vuxenlivet. Ska iallfall se guds gåva till mänskligheten nu - desperate housewives season 7!!!

Idag höll jag på dö


Skulle döda för sommar!

Idag började dagen med en iskall mopedtur. Sen har vi blivit använda som slavar. Sebbe klarade bara gårdagen med nöd och näppe och bestämde sig för att säga upp sig. Dagen har varit så jävla lång och nu är jag så jävla trött. Har iallafall varit bästa barnet i världen och gjort lite plugg!!! Nu ska jag börja med röst och rörelse plugg och sen NKB.

MEN FÖRST -> SIMS!! Jag har fått nytt hår och nya kläder så nu är min simme jättesnygg. Har också fått ett nytt barn. pussssss


paradise hotel


Blev inge sims för mig=S For istället till rasmus och det var ju nästan lika bra hiihi♥ Vi såg paradise hotel och gick till ica med mina onda ben. Jag höll på dö. Sen lämnade jag mitt hjärta för han ville inte sova med mig.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min finaste lilla doris, godnatt!

första dagen avklarad.


Dagen har varit jävligt lång och jävligt jobbig. Men det funkar. Vi kommer att gå till sex varje dag och vafaan det är ju typ läggdags i våran ålder!! Dom gör allt för att utnyttja oss på det där stället. PÅ ALLA SÄTT!

Nu är jag iallfall äntligen hemma och ska äntligen spela sims. Sen ska jag typ på ica och handla lunch till imorgon och sen är det paradise hotel!!!!!!!!!!!!!!!! tjingen

livet på CKVårat älskade citykompaniet. Det allra roligaste är att agent 89 och mauro är våra gamla lärare hahaha!

APUIdag är det första dagen vi har apu på barnens hus. Tur att jag har sebbe och stina vid min sida. Nu ska jag klä mig och sen börja bege mig mot solbacken. Håller faan tummarna för att vi slutar tidigt, puss!


återuppstått från det döda.


en ful bild som fan från en kväll hos ammeb!

Har haft en hektiskt helg och har därför inte hunnit skriva.. eller rättare sagt orkat hehe. I Fredags blev det trevligheter hos liselotten och igår åt jag tacos och partajade hos mig med världens bästa tjejer!

Nu har jag äntligen fått tid till sims och jag skulle kunna betala en mille till den som far på kåne och köper ungsbakade chips med sourcream smak till mig. Nu ska jag fortsätta med sims hii puss!

ÄNTLIGEN FREDAG!


Har två lektioner och slutar 1, smell you later!

I love you, I swear I do.


Promenaden var inge vidare rolig då ebba välte en postlåda och jag gick i ilfart hemåt och var tvungen att kolla bak hela tiden för att se om postlådans ägare förföljde mig.

Nu ligger jag i sängen och ska slå på några avsnitt av desperate housewives och sen sova, godnatt ♥

centralskolan


Om ni inte sett det här har ni verkligen missat något! Det är det roligaste någonsin och det finns 8 avsnitt! SÅ SKYNDA KOLLA OM NI INTE GJORT DET

skulle göra allt för 3 juli idag.- sommar
- mina emmor
- inga måsten
- inga rutiner
- picknick på brygga
- filtar
- volanglinnen
- barfota
- godis
- rosévin
- prat om allt mellan himmel och jord
- en jävla massa kärlek

Skulle göra allt för att det skulle vara 3juli idag. Nu ska jag gå en promenad denna kalla, mörka höstkväll.

TORSDAG


tagga helgen flickor!!!


Idag började jag 10 och slutade 2. Det bjöds på tacobuffé till lunch och imorgon är det helg! Så jag ska inte klaga nu iallafall.

Nu sitter jag och laddar ner simsgrejer och väntar på att pappa ska komma hem och göra skinksallad. Ikväll ska jag nog bara vara för mig själv och sen gå och lägga mig jävligt tidigt för jag håller fan på att somna här framför mina datorer. puss iallafall! 


godnatt mina små djur


Är på mycket bättre humör och det måste bero på de två sötnosarna jag umgicks med ikväll, helgens storslagna planer, the sims funkar äntligen & att rasmus föll för mina stora bambiögon så han ligger här bredvid mig nu hihi ♥

Har sovmorgon till 10 imorgon tror jag, nu ser vi iallfall kungarna av tylösand och sen ska vi sova, godnatt!

cornelia & emma


ska umgås med dom här sötnosarna nu som förhoppningsvis får mig på bättre humör!

take me back

mallorca - 09

Idag har jag haft en lektion, som var på två och en halv timme. Sen solade jag 24min innan jag tog 20 i 2 bussen hem.

Jag är jävligt arg/sur/förbannad idag. Så jag skulle offra en jävla massa kroppsdelar för att få åka utomlands. Min ilska tog jag ut över rasmus när det nya the sims inte heller funkade. Jag tror inte gud vill att jag ska spela the sims. Men jag har nog förstört mina chanser att somna i en varm famn. Kanske han förlåter mig och jag blinkar med mina stora söta bambiögon (HEHE..)

Nu ska jag kolla emma pehrsson lever och sen typ städa mitt rum fyfan. PUSS!

MOT KOMIPSOMBUDSUTBILDNINGEN...


Just nu sitter jag och rasmus vid var sin dator, han har nyss blivit medlem på bloglovin och tycker det är jättekul så han måste gå in där nu.

Snart ska jag till skolan för att gå på kompisombudsutbildning i 3 timmar. Fattar inte varför jag är kompisombud egentligen. Citerar min mamma:

- Varför är du kompisombud när du är mobbare?

Får väll se om jag är jättesnäll efter utbildningen. Slutar iallafall 4 idag så see yaa later!!
( och sebbe är du inte där dödar jag dig!!!!!!!!!!!!! )

jag har ett dilemma


Jag har ju alltså laddat hem alla säsonger och har nyss börjat på säsong 6 så jag kan inte se det som går på teven ikväll och det suger ju jääävel!!!!!

Ikväll har jag och rasmus försökt installera sims på min dator så jag slipper sitta på fannys, men nä va fan då är skivan typ trasig.. Nu försöker han iallfall ladda hem det istället så jag hoppas det funkar.

Vi tog även en prommis till ok och köpte tuggummin pga mitt tuggummiberoende. Skuller seriöst inte överleva en dag utan tuggummi? Ni som inte tuggar hela tiden, ni är starka människor!

Nu ska väll jag torka bort sminké och sen sooova med min gosiga lilla apa, GODNATT

arbetsplatsutbildning?


Idag efter skolan for jag och sebbe upp på solbacken med ett uppdrag - fixa praoplats.

Vi frågade på ica maxi, willys, inter sport, öb, lindex och tillslut gick vi till barnens hus. Så där ska vi alltså tillbringa hela nästa vecka. Ni lär väll märka om vi överlever.

Nu har jag hunnit vara ute med ebba och nu äntligen ligger jag i min säng igen. Väntar på världens godaste spaghetti och köttfärssås och sen kommer min älskling hit, guld!

tisdag


Idag var jag helt jävla död när väckaren ringde. Så jag snoozade typ 14 gånger och drömde om vargar och att jag fick mitt hus våldgästat av 20tjejer som ville sova över. Fin dröm.

Nu har jag varit klar ett bra tag. Men inte nog länge. Jag ställde alltså väckaren så jag skulle hinna spela sims för att mitt barn fyller tonåring idag!! Så nu ska jag fira det i simsvärlden.

Börjar 10 och slutar 4 så vi hörs efter det!! hoooj

I don't want to live without you


Nu ska jag se lite teve och sen sova! Har sovmorgon imorgon och det känns underbart. godnatt!

bara jag som är har ont i hjärtat över detta?


Det skulle ju vara dom två hela livet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sagan om mina skor

Jag kom på en jättesmart idé om hur jag skulle göra om mina skor. Eftersom jag inte ville ha kvar nitarna tänkte jag att jag kunde ta bort dom och WOW EN HELT NY SKO!!

Före:

Sen började jag ta bort nitarna och upptäckte till min fasa att det blev märken efter nitarna. Sen var det även grå färg under nitarna så jag letade fram en svart penna för att måla över, hittade tyvärr bara en blå.

Så här har ni resultatet:

BLEV SKIT NÖJD!! Har fått ett nytt par skor helt gratis!!:D eller så inte, dom ser förjävliga ut.

Så jag köpte nya:

hot tamali


pärlan


snyggaste moppen i svearike tillhör mig


Idag tog jag moppen till skolan och det är fan det bästa valet jag gjort på länge. Istället för att fara en och en halv timma innan jag börja med bussen kunde jag nu fara en kvart innan.

Och när jag slutar kvart i 4 brukar jag vara hemma typ 5, idag var jag hemma 5 i 4 tack vara pärlan!!
Så jag har hunnit göra en jävla massa saker på den här timman som jag egentligen brukar spendera på bussen.

Nu ska jag iallafall spela sims och vänta på mat! kissis

förbannade måndagKänns förjävligt med måndag. Vaknade med mitt hjärta bredvid mig så det var ju iallafall positivt. Börjar 10 över 12 idag som varje måndag men bussen går förjävla mycket tidigare.

Idag tänkte jag vara fin med fint hår, fina kläder och fina skor men faaaaaaaaaan van risig jag är så jag funderar på att ta på mig det fulaste jag kan hitta, sätta upp håret och sen ta moppen till skolan..

Sen har jag uppfunnit en ny tradition på måndagar, att göra illa tån så jag vill ta livet av mig. Nu ska jag fortsätta spela sims. puss på er!


godnatt utan bild

Ikväll har jag och rasmus sett nån film, men jag spelade mest stardoll. Sen såg vi ensam mamma söker med min mor och far och nu ser vi irene huss. Mysig söndag kan jag lova. Nu ska vi mysa lite mer till irene huss och sen sova. Känns underbart med sovmorgon imorgon!!!! godnatt

Det funkar typ inte att lägga in bilder och jag blir GALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ser ni bilden nedanför?? för nu gör inte jag det helt jävla plötsligt..............


true love


keep moving on


Bilder som rasmus tog på mig på stan idag:) HAHA......................................

Hejhaaallå. Hittade det jag sökte på stan idag, kan visa sen. Hann även med en 20-minutare på suntan. Sen fick vi hämtning av pappa och nu har jag gått med lilla terriern. Nu sak jag städa mitt rum för det ser gräsligt ut här!!! See yaaa later bitches!!

SÖNDAG


Vaknade före tuppen för min plan var att vara på stan när det öppnade och det trodde jag var 10 men kom på att det öppnar 12 vafan..... Ska iallfall dit sen och kolla om en vinterjacka. Nu har jag försökt installera sims 2 för hundraelfte gången utan framsteg. Ska iallfall se desperate och försöka väcka rasmus, PUSSPUSS!!

THE DEPARTEDNu är jag och rasmus hemma hos mig och jag har nyss färgat hans hår.... han är lite ovan men han blev jätteschöööööt!!! Nu ska vi se the departed och bara mysa med godis och cola!! puss på er

nya klockan.


Från ur & penn 298:-

LÖRDAG


enda bilden rasmus hade på sin dator.

Idag vaknade jag typ 8 och busade med doris i nån timma. Sen tog jag och rasmus till stan och jag har inhandlat en ny klocka! Nu är jag och rasmus hos han och har nyss ätit taacos. Nu ska vi på ica morön tjing!!

dags för fredagsmys


Alla verkar partaja ikväll men jag har halsfluss. Nu ska jag följa pappa och fanny på hemmakväll sen far jag till rasmus, tur att han vill vara med mig som är halsflussdrabbad ♥ pusssss


bohemian raspberry


Bara en fråga
- Finns inte den godaste ben & jerry's glassen längre??????? Har typ kollat på varenda affär men den finns aldrig???? blir jävligt ledsen och förbannad

Sandra & Fanny - Lagt kort ligger


Här är en film då jag och min lillasyster dansar till låten "lagt kort ligger" som kommer från filmen ebba & didrik.

Det allra roligaste måste ju vara att fanny är helt inne i sin dans. Jag försöker som kolla på henne för att försöka göra någorlunda lika danssteg men hon bryr sig bara om sig själv och tar dansen på fullt allvar. Så jag får bara kontakt med henne ibland. Sen är det ju ganska kul att man typ ser min rumpa och att jag har mammas stay-ups.

Den här spelade vi in nån gång 2008 tror jag! Så den här dansen kan roa er medans jag spelar sims.

VINTERJACKA..........................


Måste börja kolla om en vinterjacka snarast för jag tänker inte köpa en alldeles för sent som jag alltid brukar göra så man måste gå och frysa i höstjackan halva vintern. Tänker typ fara IMORNN och kolla om en jacka.. nu ska jag spela sims som jag sa så hej då igen

the sims 3 drömjobb


Såhär vackert är det i the sims-världen, vackrare än i furunäs, det är endast därför jag spelar.

Nu ska jag ta lite flytande äckel alvedon och sen spela the sims!! För det var ett jävla tag sen så min familj saknar mig. Om ni blir jättenyfikna nu och undrar hur min familj ser ut så kan ni faktiskt läsa om det här!!

Mitt hår blev jättejättevackert och jag var jättejättesnabb på färga och fixa hihi!! Hej då

är fan på tiden


Nu ska jag färga håret för jag har en grå/vit utväxt och det bruna håret  längst upp och i längderna skiftar i rött. Mellanpartiet av håret är däremot brunt. Jävligt fult är det iallfall!=) See yaa later alligators.

1OKTOBER


Jag vill ha sommar & stadsfesten - inte oktober!!

Är hemma idag med fyfan vad tråkigt. Vad ska jag göra??? Ser mysteriet på greveholm nu. Funderar fan på att fara och sola för jag börjar likna ett lakan. Något spännande ska jag göra iallfall.. puss på er som är i skolan!