onsdag

Hallå hej. Whats up?? Själv är jag trött som en jude och jävligt arg på vädret. Spöregn och stormvind går inte ihop alltså... har moder jord missat det??? Helt sicko väder ute , jag orkar inte. Ska det vara såhär här väder borde man automatiskt få stanna hemma från jobbet och få gratis leverans av glassbilen. 

Jaja såg vi sågs sist har jaaag... gjort ny nagel.. träffat emmis.. varit med en kille... sett paradise hotel och såklart jobbat. Det är väll egentligen det jag gjort tror jag. Ikväll har jag bara städat, solat och tvättat håret och det tar ju verkligen sin tid. Nu försöker jag hålla uppe ögonlocken och ser bonde söker fru. Måste gå och blåsa håret men sen ska jag sova !!! Sååå skönt de ska bli och det är ju underbart att det är fredag imorgon. Snart helg och snart labyrint hihiii. 

 
Mina nya naglar, har fortfarande svinont i nageln som jag förstörde i tisdags så jag kan typ inte ens skriva på tangentbordet utan att svimma hehe. Meeen jag har redan skippat den franska manikyren, det känns lite för damigt för min smak hehe. Istället blev det svart... jag älskar svarta naglar , ÄLSKAR!! Once you go black you never go back. 

Nej vet ni vad nu måste jag börja agera så jag kommer i säng nån gång!! natti ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback