Näst värsta bakfyllan i mitt liv

Hej på er igen. Eftersom ni aldrig kommenterar min blogg har jag straffat er genom att inte uppdatera. Ja , jag förstår att det är ett hårt straff men så går det.

Hmm kommer knappt ihåg vad jag gjort sen vi sågs sist. I helgen har jag iallafall varit på fest hos min forna arbetskollega Juan och hans kvinna Evelina. Sen såg vi när Labyrint spelade på klubben. Helvete vad folk det var , man fick mest koncentrera sig på att inte bli mosad. Men annars var det skoj
 
Idag har inte varit så skoj. Jag har haft den näst värsta bakfyllan i hela mitt liv. Den absolut värsta hade jag dagen efter jag och evan shotade absinth när vi var unga å dumma. Vi bad om det starkaste dom hade på klubben och visste egentligen inte vad vi drog i oss. Sedan dess har jag aldrig någonsin shotat absinth igen och kommer aldrig någonsin göra det heller. Så det kan jag starkt tipsa er yngre läsare, eller egentligen alla läsare om : drick aldrig absinth.

Igår drack jag inte mer än vanligt så fattar inte hur jag kunde bli så jävla dålig. Har alltså vaknat flera gånger inatt / imorse av att jag hade den mest fruktansvärda huvudvärken jag upplevt. Hade inte tillgång till huvudvärkstablett så försökte dricka vatten, problemet var att efter jag drack vatten ville det inte stanna kvar i mig. Utan låg vaken och försökte fokusera på att inte spy. Tillslut gav jag upp och ringde min privata sjuksköterska (mamma) och sa att hon var tvungen att hämta mig, och det på direkten. Så hon kom som en ängel och jag klarade mig nästan hem, men inte riktigt. Så ifall ni såg en blond tjej med gårdagens smink spy galla ur baksätet på en bil ungefär vid karamelltåget så kan jag erkänna att det var jag. Och nu fattar jag vad alla snackar om när dom säger att galla är äckligt, det är typ det äckligaste jag smakat förutom blodpudding. HEhe ok det där kanske är TMI men på sandra-bloggen får man läsa om allt från nya naglar till att spy galla :)

Sen grinade jag litegrann och lyckades ta mig till min säng. Då var det tur att jag hade en mamma som gjorde en perfekt blandat saft, med is OCH sugrör och gav mig huvudvärkstablett och en spyhink. Jag funderar på vad man egentligen skulle göra utan en mamma. Vem skulle liksom annars komma med saft och tablett till mig?? Love my mom. Sen lyckades jag somna och vakna klockan 4, då mådde jag bättre. Så har ännu en gång sovit bort en dag i mitt liv hehe.

När jag duschat och blivit människa gick jag och mamma och åt pizza och sen såg vi en dansk/svensk serie. Den var lite bra men jag och min mamma har för lågt IQ för att se andra serier än typ sex and the city. På tal om det så ligger jag och ser sex and the city the movie nu. Det finns tre röster här i världen som jag älskar och som alltid får mig lugn och harmonisk, det är Carries, Bamses och Astrid Lindgrens.

 

Det här är tyvärr mina enda bilder från i helgen, och det är inte ens jag som tagit dom hehe. Jag ska bli bättre på att ta bilder när ni blir bättre på att kommentera. 

Nu måste jag verkligen sova, imorgon är det back to work and reality. Godnatt friends <3

Kommentarer
Postat av: Amanda

va skönt att höra från dig igen, trodde nästan att du hade dött haha, och gu vilken snäll mamma du har!

Svar: HIHI KUL DU KOMMENTERA <3 :D jaa snällaste lilla mamin
Sandra

2014-10-12 @ 23:32:00
Postat av: Anonym

Har Emma någon blogg?

Svar: Neej tyvärr inte =( skriv till henne på facebook att hon borde skaffa en!!
Sandra

2014-10-13 @ 18:00:45
Postat av: Mor

Tjaa...trots att du är vuxen så behövs ändå en förälder vid de flesta tillfällen i livet. Det där uppdraget hörde nog ändå till de lättare som förälder

2014-10-13 @ 18:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback