1 JANUARI

Idag när jag vaknade mådde jag inte karamell. Mådde förjävligt. Mådde illa, huvudvärk och hade så ont i magen att jag började fundera på om jag legat med en vampyr och blivit gravid. Men nej så var tyvärr inte fallet. För att vakna till liv visste jag att det bara fanns en sak som kunde rädda mig: En frukost från Costa. Då fanns det ju tyvärr ett problem : Costa finns inte i det här landet och jag hade varken orken eller pengarna till att ta ett flyg till ett annat land. Men som tur var hade jag en mamma som gjorde en egen costa frukost. Sååå gott blev det. Jag har börjat älska varm choklad, speciellt den på Costa då men mammas är inte fy skam den heller. Take a look:

Delicious. Sen har jag ägnat tid åt mitt nya intresse: YouTube. Att kolla på sminktutorials, tjejer som köpt snygga saker och som tipsar om bra produkter är ju skitkul hehe. Det är det enda som hitills inte gör mig rastlös , jag kan ju t.ex. inte se en film utan att få myror i brallan men tutorials med sminktips är skitkul. Nu är jag taggad på att också lära mig sminka fint. Och köpa bra produkter. Jag köpte jättemycket nya produkter när vi hade dötid på flygplatsen i London. Och är skitnöjd med dom produkterna och har även sett många som tipsat om just dessa i tutorials!! Kan visa dom sen om ni vill :D:D Fast jag vet inte om man kan köpa dom i sweden. BTW Kan ni tips om någon bra youtube-kanal jag borde följa????? 


Ehhh ja back to reality, sen har jag inte gjort så mycket mer utan försökt bli frisk från baksmälla. Men har duschat och städat på mitt rum som såg ut som hiroshima efter atombomben. Men nu är det helt OK igen. Också har vi äntligen fixat min lampa på sminkbordet och jag är SÅÅ nöjd. Blev jättesnyggt och det känns som jag sminkar mig i en studio, take a look:

Vad  tycks ?? Nice huh?? :) Nu ska jag kolla på youtube och dricka läsk och förbereda mig inför morgondagen då det väntas ännu ett 12-timmars pass :) love it so much

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback