Godnatt

Heeey guuys jag vet knappt vilken dag det är men det spelar väll ingen roll. Har jobbat idag off course och har typ nyss kommit hem. Man hinner inte med mycket vettigt när man jobbar till 8-9 på kvälla alltså. Nu är jag helt slut så ska bli jävulskt skönt att sova. Snart är det helg och jag längtaaar. Vi ska till umeå för shopping & hotell, SO NICE <3 Men först har jag ju faktiskt två långa dagar kvar att jobba, därför kommer ni inte se så mycket av mig. Slutar 9 både torsdag och fredan nämligen..... MEEN det går förhoppningsvis finemang så vi ses när vi ses hoppas ni har det bra <3 Och tack till er 8 läsare av några hundra som röstade på mig i twilight-tävlingen. Jag kommer nog inte vinna och kommer nog inte få åka till forks för att bli förälskad i en vampyr. Får försöka hitta nån vampyr här i stan då.. antingen på jobbet eller på klubben. Om ni har tips på någon snygg vampyrkille som bor här i stan kan ni skriva en kommentar här i inlägget eller skriva till mig på facebook. Eller kanske på dejtingappen "badoo"... det är en app min kompis sebbe tipsade mig om. Till en början tyckte jag att det var en jättekul app och fick en självförtroendeboost när killar skrev och "ville mötas upp". Efter ett tag började jag dock inse att det bara var turkar, utvecklingsstörda och konstiga kåta killar som var medlem där. Så den appen tipsar jag inte er att ladda hem tyvärr. 

NÄ nu ska jag sova. Fast först kolla på nåt bra program.. saknar vampire diaries då jag inte sett det på länge för har varit så okoncentrerad på sista tiden och då måste jag se lättsamma program som helst är på svenska hehe. Så nu vet jag inte vad jag ska se... kanske kollar youtube istället. Har ni tips på några bra youtubers? Jag har en ny favorit som heter Arika Sato, hon är en asiatisk modell som har sexiga klänningar och högklackat vid poolen. Alltså när man har högklackat vid poolen då är man verkligen glammig. Så glammig är hon minst sagt, hon vloggar alltid från lyxiga partyn med lyxiga drinkar och vackra utsikter i Cabo. Eller så visar hon sin senaste shopping som alltid är något jättesexigt och snyggt. Jag önskar ibland att jag var arika sato. Ni kan ju kika hennes youtube om ni vill veta vad jag snackar om.

Alltså sorry för konstiga inlägg på senare tid men det blir ju alltid såhär när jag skriver på kvällerna när jag är trött och har en hjärna på högvarv. sov gott på er iallfalla<3<3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback