YES, WEEKEND

Hej nu är det helg ? Finally!! Igår var det såklart jobb och det gick finemang. På kvällskvisten var det fri kväll på stan, vilket innebär snåla erbjudanden, inga parkeringsplatser, vallningar och klaustrofobi. Det enda bra är väll att det är öppet länge så att man hinner gå på stan en vardag, vilket man annars aldrig hinner när man jobbar normala arbetstider. Det var iallafall väldigt kul ändå för vi var samlade hela tjejgänget för en shoppingkväll ? Förutom våran stockholmsjänta men hon var med oss i tankarna ?

Jag gjorde iallafall några fynd sen for jag hem och chillade lite med mamma framför teven innan jag somnade som en stock. Förstår inte hur ungdomar orkar festa fredagar?? Jag är alltid helt slut hehe.

Idag vaknade jag ganska tidigt pga att jag somnade tidigt igår hehe.. men jag älskar att vakna tidigt, då kan man ligga kvar i sängen och mysa med katten och se gossipgirl. Just nu har jag båda katterna här på mitt rum, dom älskar mig och jag älskar dom. Men jag är lite orolig att dom ska bli uppätna av en räv. Det var en räv på våran gård i förrgår, jag tror den var muterad. Den var stor och snabb.

Idag har jag redan hunnit med att äta en go frulle, städat, duschat och målat tånaglarna. Nu ska jag göra mig redo för nu ska jag på SYSTEMBOLAGET - partaj ikväll yeey :D <3 Vilken av dom nya topparna i förra inlägget tycker ni att jag ska ha??? Svara mig och jag är evigt tacksam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback