xoxo sandra-girl

Hello Chicas och chicos. Idag har jag varit på jobbet all day long, sen när jag slutade hämtade fanny upp mig och vi for med pappa på elgiganten för att köpa en ny tv och ljudsystem. Det var ju ganska kul men något som var ännu roligare var att Edward Cullen jobbade där, alltså det var han på pricken !!! Såg dock inte Bella någonstans men hon kanske är mamma på heltid och hemma med Renesmee.

Sen har jag käkat middag och duschat och nu har jag sett halv 8 hos mig. Och nu är det ju typ läggdags känns de som?? Man hinner inte mycket på veckodagar alltså. Och herreguuu så mörkt det är, redan klockan 7 var det ju kolsvart?? Hej hej vinterland far garna härifrån säger jag.

IALLAFALL Nu ska jag fixa och trixa litegranna sen se gossip girl innan jag somnar. För förutom en tv och ett ljud fick även season 6 av gossip girl följa med hem. Det var det bästa köpet enligt mig för det är det bästa som hänt mig under mina 20 levnadsår!! Nu när jag möblerat om kan jag alltså ligga i sängen och se på min nya gossip girl-dvd. Så jäääääävla bra ihihi wihooooooooooo!!!! Och jag som inte ens sett sista säsongen!! Det här blir  kul kan jag lova

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback