blåbär

HEJ nu är jag här igen. Idag har det minst sagt varit full jävla rulle. Har haft fullt upp på jobbet mellan 8-18, låång day. Sen fick jag hämtning av min bästa syster, snippade förbi ica, åt middag, gick powerwalk, duschat, städat och nuuu har jag äntligen landat i sängen som en ny människa. Duschen gjorde susen men jag är blekare än en nyfödd då jag skrubbat bort sommarens brun utan sol och har inte solat på 9 år men vafan jag blir ändå aldrig brun. Och något kul som jag upptäckte var att min navel såg ut som ett anus. Den var brun av all bus som hamnat där heheh. Men nu är jag ren och fräsch och insmord och har till och med gjort en ansiktsmask.

Nu ligger jag i sängen och ser idol. Ja, ni läste rätt, jag ligger i sängen och ser TV. Så jäävla skönt. Jag och mamma kom nämligen på sent igårkväll att vi skulle möblera om i mitt rum så jag kan se sex and the city om kvällarna hehehhe. Iallafall så är det typ det bästa jag gjort i mitt 20-åriga liv. Och snart börjar holleywoodfruarna som jag också kan se från min säng, a dream come true.

Men nu måste jag skynda mig att tvätta bort ansiktsmasken för jag känner att det stramar som fan. 3 min till fruarna så måste skynda mig nu!!!!
Har ingen kul bild förutom dagens frukost men den var ganska kul. Jag åt blåbär för första gången på skitlänge och det var såå gott. Vem följer med ut i skogen och plockar blåbär i helgen??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback