onsdag

Today's me. Skittråkiga och skitfula spegel-bilder men jag har liksom bildbrist och nått måste jag ju visa upp här på min dagbo.

Igår var en hektisk kväll, jag och fanny for upp till schtan för att inhandla gottis till bion. Sen spenderade vi några timmar till att skruva ihop ikea-möbler. Det var ett rent helvete men till slut slog vi våra blonda skallar ihop och lyckades skruva ihop sex stolar iallafall.

Vid 12slaget var det ju äntligen biodags!! SÅÅ JÄÄÄVLA BRA VAR DEN!!!!!!!!!! Vill se den igen, helst imorgon och idag. Tyvärr blev jag väldigt trött så hade lite problem med ögonlock som ville stängas. Filmen var lixom slut typ halv 3!! Herregud, så sent brukar jag ju knappt vara ute när jag klubbar.

Menmen idag började jag som tur var inte förrän klockan 3 och tur det för annars hade jag aldrig orkat. Har varit nog trött ändå hehe. Nu har jag iallfall nyss kommit hem och ligger i sängen och ser paradise hotel. Så jävla bra det är, jag är redan helt fast. Och så jävla kul att se paow, hon är som en barndomsvän till mig fast hon inte vet om det. Jag har typ läst hennes blogg sen hon föddes fast den är ganska dålig hehe. Älskar henne ändå. Ska försöka hålla mig vaken och se eftersnacket med rebecca simonsson, mest för att hon är snygg och ska ha på sig sin snygga paljettdress. Men sen ska jag sova och det ska bli himla skönt. Ledig imorrn känns fabolouso 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback