jag hatar sjukvården

Hej nu är jag hemma. Men det är en arg sandra som talar. Har alltså varit på akuten i typ 4 timmar och det gav INGENTING. Jag ska komma tillbaka om jag börjar spy, ehhhh ok? Dom sa att det kanske var blindtarmsinflammation men jag skulle bara komma tillbaka om jag började spy, eller om jag hade vägarna förbi imorgon så kunde han känna lite till på min mage? Vem fan har vägarna förbi akuten? Det är väll inget ställe man snippar förbi om han tex har varit och handlat.
 
Det var då iallafall det jag tror han sa, han hade inte riktig full koll på det svenska språket så att säga. Men jag ska alltså ha det såhär nu?! Jag har inte sovit på två dagar, jag har konstant jävla smärta i magen, jag mår illa hela tiden & det enda jag kunnat äta idag är några tuggor kyckling + gurka till lunch och en proteinbar till middag. Jag kommer ju fan dö. Så är det någon svensk läkare som läser min blogg och vill hjälpa mig är det bara att lämna en kommentar.
 
Till doktorn och till den "svenska" sjukvården. Sorry om det låter som att jag är rastist hehe men blir ledsen när jag inte kan ha en konvrsation med doktorn....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback