HELLO MAY

Bilder från idag! En väldigt bra dag förutom lite lätt baksmälla. Sovde iktigt jävla länge för att vara jag, sen följde jag mor min på solbacken för lite shopplingpå öb och ica maxi. Sen träffade jag mina polare Emma, Emma, Signe, William & Erik på bergsbykiosken för en glass i solen. Det var tyvärr stormvindar idag så jag var mest kall. Och illamående. Så jag for hem och åt kyckling istället.
 
Sen har jag tvättat håret för det var det förjävligaste jag sett på länge. Har även hämtat ut ett paket i hamn och jag tog emmawi med mig eftersom vi lovat varandra att aldrig vistas ensammen i hamn. Sen har jag ätit morotskaka och haft myskväll med mami. Vi har sett onda andars hus och jag börjar oroa mig över att nån av oss kanske blir besatt av en demon eftersom vi bara ser såna när program/filmer hela tiden. Jag ska börja leta reda på olika exorcister i stan så jag är redo IFALL ATT!
 
Morotskakan var jävligt god, var jävla länge sen jag åt en sån. Det var min favoritmat när jag var ung. Tyvärr är nog mitt kakintag också boven till mina extra kilon, inte bara mjölkdrinkarna som jag skrev förut. Men va fan jag levde godisfri i två år så jag har mycket att ta igen. Nä men nu är jag ledig några dagar och sen jobbar jag helg så jag ska passa på att ta en detox med start IMORGON
 
Nu ska jag se sune i grekland. Jag vill också till grekland !! och kanske bli gravid med en snygg grek som tsatsikis mamma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback