sandra from district twelwe 12

 
Jävlar vad många ni varit som läst denna jävliga blogg idag! Äntligen kan jag säga upp mig från jobbet och leva enbart på inkomsterna från bloggen. Nä tyvärr de där var lite önsketänkande. Just nu har jag lagt mig i sängen, borde egentligen sova nu men jag vet inte om jag kan. Jag har så mycket jobbiga grejer i mitt liv just nu så jag är rädd att jag inte kommer somna och då är det bättre att inte ens försöka. Det största ångestmomentet i mitt liv är att jag har fett hår. Fan jag pallar inte mer jag måste tvätta det.
 
Sådär nu har jag duschat och nu fortsätter inlägget. Det största ångestmomenten är nu borta, men det var inte utan lidande... slut varmvatten fyfan jag började flänna som vanligt.
 
Andra jobbiga grejen i mitt liv är att jag måste på UM imorrn för att skaffa nytt recipe. Av alla ställen i den här stan så är det nog UM jag hatar mest. I don't know why men det tar alltid emot så jääävla mycket när jag ska dit. Kan vara för att det var där dom sa till mig att jag hade fetma. Jag visste ju att jag var tjock men inte att jag var sjukligt tjock. Och när hon sa det var hon så jävla dum tyckte jag. Ett moment in my life jag aldrig glömmer tyvärr. Tredje jobbiga grejen är jag även måste kontakta vårdcentralen, för jag tror att jag ska ta sista sprutan för livmoderhals snart?? men fattar inte när var eller hur. Fjärde jobbiga grejen är helgens mat och godisintag.... skönt med ny vecka och ny start imorrn. Femte grejen är att mitt hjärta fortfarande är i tusen bitar, bara det att jag aldrig pratar om det, det är helt enkelt för jobbigt. Just nu är det extra svårt för jag hittade just en klocka under soffan tillhörande en annan människa. Hur lagar man ett trasigt hjärta? Går det ens? Kan ni ge mig tips? Då kan jag komma med fler tutorials

Nu borde jag VERKLIGEN försöka sova men nu får jag inte, får inte lägga mig med blött hår för då kan jag få tovor och jag vill inte slösa bort tusenlapparna jag spenderat på håret. Men då kan jag passa på att läsa hungergamestriology och fantisera mig in i den världen istället.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback