godnatt min skatt

 
Ikväll har jag varit effektiv, ganska. Först sovde jag, sen har jag städat, städat och sen städat och dammsugit. Sen var jag ute på en powerwalk i byn. När jag kom hem gjorde jag en smoothie som jag åt framför en film på teven och tända ljus, mys med mig själv. Nu är det hög tid för mig att sova, problemet är bara att jag inte är ett dugg trött. Kanske beror det på min powernap som blev lite längre än planerat hehe. Så jag tänkte först se ett avsnitt extrem överlevnad, men bara ett jag lovar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon ringer väckaren före fan så jag hinner med en powerwalk och dusch innan arbete, ojoj hehe. Säger godnatt med en gammal bild på migi i min mammas filt-pyjamas Eller jag tror det är filt, eller något annat konstigt material kanske frotté. Fast nej är inte det handduk? Sånt material är det inte. Fast ni kanske inte bryr er jättemycket om vilket matieral min pyjamas har heeehe
 
 
Bilden är nästan exakt ett år gammal, jag var fan snyggare då, och definitivt brunare. Och det där var INNAN mina två utlandsresor.. jag måste börja ta solningen på allvar.
 
JAJA nu är det dags, hej då mina vänner sov gott <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback