TORSDAG


Tjenis. Klockan är nu 7 och jag har satt mig ner i lugn och ro for the first time. Idag har jag jobbat , men för ovanlighetens skull ett kort pass, så slutade 12!!! Price the lord!! (Lord Voldemort). Sen strosade jag på stan, det var ett helvete för jag försöker spara pengar så jag har råd att köpa nytt hår när tiden är kommen. Fast det var ganska kul endå, hittade typ ändå inget jag ville ha. Hittade mer i min egna garderob när jag kom hem hihi. Så nu har jag hittat en outfit jag kan ha i helgen på party.

Hann även med en PW innan jag åter igen for till sta hehehe. Jag är en riktig miljö & ekonomi-fiende. Faan hela dagen har jag funderat på att köpa en parfym, problemet är att den kostar skjortan. Men ändå tänkte jag flera gånger att "NU GÖR JAG DET" men sen kom jag på att jag inte är en svensk holleywoodfru och att jag definitivt inte är gift med Steve Angello. Hade jag varit det hade jag haft råd att köpa en parfym för 600kr. Jag ska försöka göra så att han gör slut med Isabel Adrian. Då kan han försörja mig och jag får dessutom bli styvmamma till världens sötaste unge.

Jaja jag köpte ingen parfym, jag var klok och rydde min mammas och min plånboks hårda bud. Istället köpte jag en brun-utan-sol. Så istället för att lukta gott kommer jag lukta bajs, och vara orange. Hoppas Steve gillar orange.

Sen träffade jag upp två polare och vi jobbade lite på både hud & lung-cancer. Det vill säga att vi rökte cigg  och solade solarium, samtidigt. Nej förlåt mig jag skojade. Nu har jag nyss kommit hem och gjort smoothiiiee och ska chilla en stund innan jag går och lägger mig. Jag säger alltid att jag går och lägger mig och då kanske ni tror att jag sover, det gör jag inte, jag ser paradise hotel. Jag är helt beroende och detta och har dessutom blivit kär i en kille. Han heter Kristian-Renée (tyvärr) Det är nog det fulaste namnet jag hört i mitt liv.

Hej då

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback