sex and the city

Godafton. Ikväll hade jag ett uppdrag, panta flaskor. Som tur är följde min själsfrende emma med och hjälpte mig  ? tack du ska få ett diplom. Vi tog även en svängom i solariet för att förstärka chansen för hudcancer lite ytterligare.

Kom hem för ett tag sedan iallafall och nu har jag just lagt mig till bädds. Är förbannad för det är flugor på mitt rum, av den värsta sorten. Såna där äckliga jävlar som hela tiden kör in i taket och väggarna!!!!!! mamma kom och hjälp.

Annars har det varit en jobbig och deprimerande dag med ångestnivå hög. Så nu är jag heelt slut och ska titta på sex and the city, världens bästa serie och film. Önskar mig boxen i julklapp kan jag passa på att säga så nu vet ni alla det, bra va. Jag vill ha en julklapp av alla som läser min blogg med ett värde på minst 300 sek. Just ja på tal om paket, fick äntligen ett mail om att min päls-jävel är på väg. Jag undrar om dom läser min blogg för det var efter jag skrev att det var ett dåligt jävla pälsföretag som dom skickade den... hehe jaja nu är den på väg iallafall så längtar tills jag får den.

JAJA nu ska jag se satc godnatt ?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback