SPETS

 
Så fort jag såg dom är byxorna hos en av mina favoritbloggare (LÄNK) kände jag ett enormt måste ha-begär. Jag kan nog inte fortsätta leva utan ett par spetsbyxor. Så himla fina! Hoppas det vita tjockare tyget är fastsytt annars måste jag även införskaffa en kort vit shorts för att slipp tros-chocka folket omkring mig.
 
Dom påminner mig tyvärr om dom populära spetsleggingsen från gina. Kommer ni ihåg dom? Var en jävla hysteri hösten 2008. Jag köpte ett par och hade dom på skolan en gång, jag har aldrig någonsin känt mig så horigt klädd så dom blev bara använda en gång hehe. Jag kommer även ihåg att jag matchade dom till ett tajt fodral + hög stövel. Konstigt att jag ens fick vistas i skolan........ Ibland har man tyvärr gjort stilmissar men det är OK. Gud förlåter oss alltid och det är jävligt skönt att veta faktiskt.
 
Jag hittade faktiskt outfitbilder jag la upp på bloggen från denna skräck-dag hösten 2008, se och inte lär:
 
Haha fyyyyyfan!!! Nu fick ni ialllall exempel på när spetsiga ben kan vara jävligt snyggt (elins bilder) och jävligt fult (mina gamla bilder)
 
Jag blev iallafall väldigt sugen på att göra ett försök på det här med spetsbeklädda ben och hoppas på att spetsbyxorna kommer i butik väldigt snart!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback