julmys ♥

Igår jobbade jag kväll, så jag var lite deprimerad när mina polare for och bowlade och hade kul. Men jag lät inte depressionen ta över utan jag kom på en plan - bjuda kompisarna på fika. Så när jag slutade fick jag skjuts av farsan till isak (fast han jobbade som vanligt) och där dukade jag fram lite smått och gott. Bullar, mjuk pepparkaka, brownies, twix och coca-cola. Sen tände jag ljus och satte på lite julmusik för bäst effekt. Kompisarna Emmaw, SaraH, evelina, chrille och william fick sig alltså en fin överasskning efter bowlingen.

Såhär såg det ut, mysigt va??

Sen kom äntligen isak hem från jobbet så han också fick vara med på julmys ♥ Jag tycker man bör ha julmys minst en gång i veckan fram till jul. Nästa gång ska jag köpa pepparkasdeg och glasyr så vi ska baka pepparkakor och dekorera dom jättefint
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

skippade du fikat då? eller hur gör du, förklara?:D äter du inga kolhydrater/sötsaker eller äter du litegrann?:)och hur lång tid tog det innan du nådde ditt mål?

Svar: Ja jag skippade fikat... nej äter inga kolhydrater. Att äta litegrann funkar inte för mig tyvärr hehe. Det är lättare att skippa helt och hållet för mig. Och jag har inget mål, har aldrig haft. Det enda jag visste var att jag ville gå ner i vikt och det vill jag fortfarande :)
Sandra

2012-09-25 @ 16:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback