awkward

Tjenare polare. Nu har jag äntligen lite data-tid denna dag. Att jobbe 7-16 gick bra men var fan stressigt och jobbigt så var helt slut när jag kom hem. Då gjorde jag det bästa man kan göra - ta av sig byxa och ligga i soffan. Sen gjorde jag mat och skyndade mig att duscha så jag var redo att följa med farsan å fanny när hon skulle övningsköra. Följde bara med för att köpa lchfglass på icakvantum men DE FANNS INTE!!!!!!!!!!!!!!!! Tror det var menat från gud, han vill inte att jag ska äta gott. Lika bra kanske för då hade jag haft ångest vid denna tidpunkt och hela dagen imorgon. 
 
Sen har jag gått med ebba och det var inte kul för jag har jätteont i benen och är så jävla trött. Sen har jag gjort viktiga saker som att smörja in mig med krämer och måla naglarna. Nu ser jag på awkward season 2, hade glömt bort den säsongen men som tur är har jag en polare som heter emmawi som påminner mig om viktiga saker. Nu orkar jag inte skriva ett ord till innan mitt ögonlock ramlar ner. Godnatt! 
 
 
Bilder från awkward som ni borde se. Fast det är många fula med i serien. T.ex. huvudpersonen Jenna och han den blonda killen. Han är en sån jävla tönt att jag blir arg..................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback