tevekväll

Idag lyckades jag med ett av mina livsmål - somna i solarie. Jävlar så skönt. I mitt föregående liv som solarietorsk önskade jag alltid att jag skulle somna men trodde aldrig det skulle hända, därför satte jag upp det som ett mål i mitt liv. Och idag lyckades jag, det känns underbart. Men fattar ni hur trött jag är på skala för att det ska kunna hända? four twenty skulle jag säga. Något som också var konstigt är att jag inte ens blev lite svettig, annars har det ofta varit "floden Nilen" på solariet hehe.

Nu är jag iallafall hos min pojkvän men han är på vift, vet inte riktigt var han är and I don't give a fuck. Nej jag skoja bara hihi. Hoppas han kommer snart iallafall så jag får min dagliga dos av pussar. Jag är så lyckligt lottad som har den finaste killen på planeten tellus, planeten Mars och även Saturnus. Och resterande planeter.

Har varit här ett tag och sett project runway. Naim är ju för fan ett geni. Men något jag måste säga här - Har ni sett project runway eftersnack med min idol Rebecca Simonsson? Det har jag. Och det finns några som kallar Naim för "n-a-j-m" som daim fast med N. Är det helt psyko eller???

Jaja nu måste jag sluta här för jag ska se det bästa man kan se. Dukumentär. Nu kl 21 på trean!!! Kvällens handling: " I säsongspremiären träffar vi tre kvinnor som överlevt möten med några av modern kriminalhistorias brutalaste gärningsmän. " Oj så spännande nu måste jag se. Och dricka pepsi max på burk. Läsk i burk är så jävla gott undra varför?? Allt blir godare i burk. 


Hej då animals <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback