I ? DAD

Söndag är det idag. Jag hade ställt väckaren på halv 10 men jag kunde verkligen INTE stiga upp!! Tror det var för att jag drömde om en jättesöt elefant som var ensam i skogen. Eller för att jag drömde om ett roligt varulv-dataspel. Ibland kan drömmar vara roliga.

Nu har jag iallafall tagit mig upp, ätit frukost och sminkat mig. Nu sitter jag i soffan och ser de som är nominerade inför EMA ikväll och jag inser att jag inte har nån jävla koll på musikvärlden. Känner inte igen ett jävla namn. Men det kan vara för att jag inte lyssnar på musik jag tycker det blir jobbigt för örat.

Snart ska jag iallafall städa och sen packa alla min grejer och fara hem till furu. Idag är det ju farsdag och då ska den bästa pappan i världen firas - min pappa Kent. Min pappa är snäll, förstående och kan laga allt från datorer till stallbyggnader.

 
Nu ska jag försöka få upp isse och sen ta farväl.  Jag börjar på nytt jobb imorrn och då kommer vi aldrig kunna ses för att jag inte har någon bil. Därför är jag deprimerad men ska försöka  vara glad idag och deprimerad imorrn istället. Tjabba

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback