bad update sorry

Sorry guys for the fucking bad update! Men idag har det verkligen varit full rulle heeela dagen. Här får ni se my day in pics:
 
 
 
1. Jobbat, det vill säga: Druckit kaffe, redbull och ritat kungafamiljen och ganska många fler teckningar. 

2. Hängt på Wayne's med mina fina tjejer Emmawii Och SaraHe

Så det är väll som det jag gjort. Jobb, hem och äta och DUSCHAT. Hade panik hela dagen över mitt hår men nu är det nytvättat och jag är psykiskt stabil igen. Sen skyndande jag mig iväg till Wayne's och mötte upp emma och Sara. När det stängde for jag till Isse för att hämta halsband och nagellack. Halsbandet var jag TVUNGEN att ha för att göra morgondagens outfit komplett. Har sagt det förut och säger det igen, det här med att planera outfits är så jääävla jobbigt. Fattar inte hur alla modebloggarna fixar det?? Dom måste ju tänka ut i förväg för dom kan inte bara ta på sig nåt på morgon och hipps vipps blir det jättesnyggt?? Fast det är nog lättare för dom för dom är jävligt stabila ekonomiskt och har alltid nåt nytt... jag har bara inspo till att klä mig när jag har nåt nytt. Efter en gångs användning är jag less på plagget. Dålig och dyr vana.

JAJA NU ligger jag i sängen... Isak hade andra önskemål än att spendera natten med mig.. Men men jag har faktiskt saknat min säng. Det bästa är att den står i ett hörn, jag har fint påslakan, skön madrass och 5 kuddar. Och en SPECIELL kudde som jag kallar "den privata kudden". Jag älskar den så himla mycket. Hos Isak brukar vi ha krig om kuddarna då vi har två var. En är trasig och en är en soffkudde... Men dom brukar jag ge till Isak. Nu börjar jag fundera på om jag ska ta min privata till isse, hmm!!!! En sak jag inte får glömma att jag har här hemma är min finaste och vackraste ägodel: min värmefilt ? Har den nu och det är så jävla skönt. Något som är väldigt bra är att den har timer så den kan stängas av efter typ 30 min. Bredvid mig ligger Bullen och fan vad jag saknat honom. Jag har inte insett hur mycket jag saknat mina katter förrän jag träffar dom igen. I love my cats until death tear us apart.

Förlåt mig. Såhär blir det när jag inte bloggar på en hel dag: Ett väldigt långt inlägg fyllt av mina konstiga och osammanhängande tankar...Sorry

Nu måste jag sova!! Jag lägger mig aldrig i tid.... Men jag kan inte sova riktigt än för jag måste se kvällens avsnitt av bonde söker fru hihi. Jaja vi hörs imorrn!!! Godnatt mina älsklingar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback