Min katt Bullen"B"


Här är en bild jag tagit i just detta ögonblick på min katt Bullen "B" Lindahl. Smeknamnet B kom jag på nu och det är något jag kommer använda mig av i framtiden. Bullen är en minst sagt speciell katt med några fina sidor men mest dåliga. Det dåligaste med den här katten är att han alltid attackerar vår andra katt, Doris, Speciellt under tidiga morgnar är han som värst... Det andra dåliga med honom är att han lägger katthårstrån precis jävlart överallt... funderar på att raka honom för att få sinnesro. Men annars är han en jävligt mysig katt när han sover och han är jätterolig att lyfta när han sover för då känns han som en avslappnad bäbis hihi. Något som också är bra är att han kurrar så himla mysigt när vi ska sova!! Så inatt ska jag somna till hans mysiga kurrande 


IKVÄLL åt jag kötbullar hos isak sen for jag hem till furu. Har typ bara hunnit duscha sen va klockan halv 10?? Tiden går så himla fort så jag kommer nog inte märka skillnad ifall jag dör på fredag eller när jag är 85. 

Nu ska jag och Bullen se en romantisk komedi, det är mitt nya kall i livet tror jag: romantiska komedier. Och julfilmer och harry potter såklart. Imorgon jobbar jag 8-13 igen och sen ska jag på julklappsjakt med min pojkvän!   Nu kopplar jag in värmefilten och kopplar ut från bloggen. Godnatt ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback