hajar

Ikväll blev jag upphämtad av kärleksparet emma och william. Vi har gjort lite allt möjligt, hämtat p i stan, cruisat, köpt lyxshake med blåbärsmak, varit på fest OSV. Kom nyss hem till min lya iallafall


Nu ska jag se en hajfilm hade jag tänkt. Jag hade en period i mitt liv då jag bara såg hajfilmer, jag var helt galen. Tyvärr så såg jag alla hajfilmer som fanns att hitta så det har varit dött på hajfronten men nu ska jag försöka bli bättre. Något jag upptäckte inom haj-perioden var att det finns jävulskt många dåliga hajfilmer så den här kommer säkert också vara dålig men det gör inget, jag är nöjd bara jag får kolla på hajar.


♥ Dom är ungefär som en badboy, och såna älskar ju jag. Dom har ju ofta ärr och dom är dumma och elaka. Dessutom gör dom tjejer på smällen och sen drar dom.

♥ Dom kan äta upp dina fiender. Det här är mitt bästa tips om du är arg på någon: Lura dom till ett ställe där det finns mycket hajar, sen ber du dom ta en luftmadrass och åka långt ut på havet. (då kommer dom se ut som en sköldpadda underifrån) För att den här planen ska vara extra säker bör du skada personen, men du behöver inte göra det mer än nödvändigt. Ett liten knivstick här eller där räcker, du ska bara göra det lättare för hajen att hitta människan genom blodlukten. När hajen ätit upp personen du hatar har du ett problem mindre i livet och du kan ha kul och dricka öl eller någon annan valfri alkoholdryck.

♥ Dom finns bara i vattnet. Det är en väldigt bra egenskap med hajarna, att dom är vattendjur. Då slipper man träffa på dom på stan eller på krogen, man vet alltså vart man har dom.

♥ Dom är lätta att ha ihjäl. Allt du behöver är en harpun och det har väll alla tjejer i handväskan nu för tiden.

♥ Hajar har ett sjätte sinne. Detta är något som är väldigt bra om du är ihop med en haj, du kan alltid skryta om din kille inför andra. Deras sjätte sinne gör att dom kan uppfatta svaga, elektriska signaler som deras byte alstrar. Fattar ingenting men det lät jävligt swag

♥ Dom har vassa tänder, bra emalj, hård hud, oljefylld lever och ett lätt skelett. Alltså väldigt bra gener ifall man får barn med en haj.



Nu ska jag se filmen,
är så jävlajävla trött men måste hålla mig vaken tills syrran ska hem... ungdomar alltså som är ute och festar om nätterna! Dagens ungdom.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback