"Bonde söker kille"


Det här är min kompis Lisa
, och nu är hon less på ensamma mörka höstkvällar och är redo att finna kärleken. För att hjälpa henne att finna den rätta har hon tagit mig till hjälp, Sandra Winggirl Lindahl. Först och främst ska ni få lite fakta om bruden.

Namn: Lisa Larsson
Ålder: 17 år still going strong... den 25 december joinar hon äntligen 18-års klubben så ni kan gärna köpa henne några drinkar på annandagen.
Härstammar från: Bastuträsk i Norsjö Kommun
Intressen: Fester där ingen ska gå på krogen, träna på friskvårdskompaniet, äta cashewnötter, cykla till skolan.
Lite fakta om Lisa: Lisa bor helt ensam i en lägenhet centralt i Skellefteå. Ni behöver alltså inte stå i bostadskö i 17 år utan det är bara att packa din väska och flytta in. Hon har en mamma, en pappa och en bror. Lisa gillar afrika och djur från savannen. I december ska hon volontär arbeta i Ghana i Afrika. Hon ska förhoppningsvis fortsätta vara HIV-negativ, även efter resan. Hon är en glad och sprallig tjej och hon är bra på lapdance. Hon är tyvärr en anonym allergiker.

Krav på er som söker: Du ska vara en kille utan hår på bröstet. Några strån ska väll gå bra men en hel hårig matta går fet bort. Det är det enda kravet. Sen kan du få lite pluspoäng om du är under 40 år, har muskulös kropp, har en chokladbrun hudfärg och att du är ganska snäll iallafall. Tatueringar är ju aldrig fel det heller.



Känner du dig sugen på Lisa?
Maila en bild på dig och lite personlig fakta till [email protected]. De Lisa utser som dom bästa killarna kommer få en plats i tävlingen "Bonde söker kille" här på saandral.blogg.se!

Kom igen och släpp ut djuret inom dig, detta är en chans du inte får missa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback