Eviga klädproblem

Har nyss blivit hemskjutsad av evelito och nu sitter jag på mitt rum och filosoferar. VAD FAAN ska jag ha på mig ikväll?? Jag shoppar ständigt nya kläder, min garderob ser ut som bagdad men ändå har jag ingenting att ta på mig. Och när denna stad har förvandlats till antarktis blir det genast ännu svårare. Jag vet att jag kommer frysa ihjäl ikväll för jag äger ingen vinterjacka. Jag ska fan ringa BRIS och berätta hur jag har det i hemmet. Att jag är en flicka som måste frysa och nästan få förfrysningsskador för att min mamma och pappa inte köpt någon vinterjacka till mig. Detta är mitt rop på hjälp

Iallfall som sagt så är det ett jobbigt problem i mitt liv, outfit-problemet.


Ska man köra på en byxa och en söt liten utmanande topp?? Som är lite väl utmanande och hör hemma på underklädes-avdelingen. Man får även "kopp-tissar" i den, inte så kul kanske..


Ska man kanske köra på något slimmat och sexigt? Alltså jag vet att min pose på den här bilden får mig att se ut som en salamander men jag försökte ... eh jag vet inte vad jag försökte. Frågan är ju - ska man ha en sexig tajt klänning, av "misstag" råka visa rumpan och få en kille att fria. Eller kanske ska jag köra en "bend and snap", fungerar alltid.

Eller ska jag helt enkelt visa mitt rätta jag? Bonde-looken. Såhär ser jag ut när jag är hemma på bondgården jag bor på. Jag tror det är därför jag är singel.

Detta tåls att fundera på och jag tar gärna emot tips av mina fina läsare. Nu måste jag fara på ica och köpa groggvirke FÖR NU JÄÄÄÄVLAR SKA DET GROGGAS!!!!


Kommentarer
Postat av: sebbe

snygg på skolan och på helgerna och på fest

2011-10-22 @ 15:53:10
Postat av: sandra

tack så mycket;) sova?

2011-10-22 @ 16:23:55
URL: http://saandral.blogg.se/
Postat av: ladymuffin

gillar första outfiten mycket!

Hoppas du får en härlig kväll! :)

2011-10-22 @ 17:44:15
URL: http://ladymuffin.blogg.se/
Postat av: Cia

Jag röstar helt klart på den sista :D

2011-10-23 @ 14:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback