sminkshoppat

 
Take a look at my new lovely makeup hehe...


När kicks hade 20% på ALLT kunde jag ju inte stå och titta på utan jag var tvungen att inkludera mig och dra mitt strå till att stödja Sveriges ekonomi. Så blev lite klickilick och i måndags fick jag äntligen hem det (hatar röda dagar för då får man aldrig paket så det tog ju mycket längre tid än vad jag ville)

Iallafall, DETTA SHOPPADE JAG:

♥ Ögonsbrynsskugga och ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills, hon är ju känd som ögonbryns-drottningen och har velat prova dom sååå länge så kunde inte komma på nått bättre tillfälle att köpa dom än när det är 20%!! Har provat dom två gånger nu and.. i love them !!!!

♥ Läppstift från YSL..... behöver jag säga mer???? Bara förpackningen är ju helt jävla magisk. Synd att det inte syntes på bilden hehe, men kolla min insta! Love it iallafall

♥ Primer från Smashbox, min favoritprimer ever. Min andra börjar sjunga på sin sista refräng så tänkte passa på att bunkra upp när det var rabatt.

♥ Läppenna från MAC... Alltså TOTALLY FUCKING LOVE IT!!!! Såååååååå snygg. Känner mig äntligen som Kylie Jenner. Iallafall nästan, har tyvärr inte lika fylliga läppar och dessvärre inte lika fyllig röv heller.


Kommentarer
Postat av: lowa

Vad kostar primern och vars har du köpt den? 😊

Svar: typ 3-400 nånting, på kicks=)
Sandra

2015-01-07 @ 19:54:41
URL: http://lowanorlund.blogg.se
Postat av: lowa

Vad kostar primern och vars har du köpt den? 😊

2015-01-07 @ 19:55:57
URL: http://lowanorlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback