SNAPCHAT

Alltså jag tycker att Snapchat är lätt den bästa appen ever!! Den är bara så kul och bra och spännande. Älskar att kolla på andras "storys" hehe. Speciellt Kylie Jenners story... det känns som att vi är polare då.

IALLAFALL så blev det ju kalabalik när snapchat uppdaterade och tog bor så man kunde kolla andras "best friends" och det var ju lite tråkigt faktiskt för då kunde man se vilka som raggade på varandra hihihi. Men nu har det kommit en ny uppdatering som är ännu roligare: Snapchat med emojis

Till en början var det väldigt förvirrande att förstå vad alla emojis betydde men jag tror man kommer lära sig snart, här får ni ett lexikon if you need it:

 

Gult hjärta - Ni är bästa vänner. Du skickar flest snaps till denna person och den andra till dig. 

Emoji med tänder - Ni har en delad #1 bästa vän. Din #1 bästa vän är också #1 bästa vän med den med andra personen med smileyn.

Smileys - En av dina bästa vänner, en av dem du snapar mest med. 

Emoji med solglasögon - Ni har en gemensam bästa vän. 

Lurig smiley (leende)  - Du är deras bästa vän men den är inte din. 

Eld - Ni har skickat snaps många dagar i rad. Siffran visar hur många dagar.Såå skynda er att uppdatera ifall ni inte gjort det hihii!! jag tycker de var kul iallafall


 Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej!
Jag gillar också att kolla på andras storys, hehe.
Skulle vara kul om du delade med dig ut av din så man kan kolla den :) Förstår om du inte vill lägga upp det, men jag skulle tycka det var kul.

2015-04-07 @ 22:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback