Lill-Lördag


( Ifall någon på HSB läser min blogg: Jag skulle gärna vilja tapetsera om )


HEJHEJ <3 godkväll. Jag har väll egentligen inget nytt å spännande att dela med mig av. Har varit på jobb all day every day :) Eller ok det hände en ganska kul grej idag, jag var en snäll tjej och hämtade en tom plastflaska till en jobb-kille som jobbar bredvid oss. Dom var törstiga och hade inget att dricka ur hehe. Iallafall, som tack köpte alltså den här jobbkillen en redbull och en mars till mig haha !  Älskar ju presenter så jobbkillen, ifall du läser det här : tack så himla mycket , du kommer defenitivt hamna i himlen när du väl dör.

Efter jobb har jag inte vilat en sekund som vanligt hehe. Alltså tiden går så jävla snabbt jag hinner inte med. Det enda jag hunnit göra är städa , spela in en video och sen gått en sväng till ica. Nu har jag nyss kommit ut ur duschen och vill sova men måste vänta på att extensionshelvetena ska torka. Det är det enda negativa med ett nytt hår, torkningstiden ligger på ca 5 timmar och jag vill ju inte somna i blött hår för det är ungefär som att skita i det blå skåpet. Det är ett nytt uttryck jag lärde mig av min kompis emmis. Har man skitit i det blå skåpet så är det något som gått jävligt illa. 

Nä alltså jag tror jag håller på att dö , så trött är jag. Och imorgon ska vi fotas på jobbet så jag vill helst inte ha 3kg påsar under ögonen. Jag måste nog synda och köra på hårtorken. Natti<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback