jag är kär.... ( i ett läppstift )

Det ni ser här ovanför är min nya kärlek i livet, jag är störtförälskad. Jag har hittat den perfeka nude-rosa färgen på ett läppstift. Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma för jag har letat i sinne. Alltså färgen är typ gjord för mig.... den passar min hudton som handen i handsken. Och det är så krämigt och bra att till och med min torra läpp kan ha det utan problem. När jag har på mig det här blir jag 28 gånger snyggare. Jag vet inte om det är inbillning men jag tror det är sant. I LOVE IT !!!!!!!!!!!!!! Skulle offra allt för det här läppstiftet. Jag ska aldrig gå en dag utan det. Från och med idag är vi man och hustru i ett islamskt äktenskap (så att han aldrig kan skilja sig från mig)

Men vet ni vad det bästa är??? (leksaker från br) Nej skoja, inte leksaker från BR. Kommer ni ihåg den reklamen??? Då tänker jag alltid på när jag var en liten flicka som kollade på barnprogram tidigt på morgonen. För jag har alltid varit så jävla kvällstrött och då istället varit vaken tidigt på morgonen hehe. Mamma var till och med tvungen att sätta en timer på teven så den inte gick att starta efter klockan 6 hehe. Men jag kom på hur man tog bort den så jag kunde fortsätta stiga upp vid 5tiden :D Ehh okej nu tror jag att jag tappade tråden. Hoppas att ni som vill läsa om läppstift inte blir allt för besvikna för att ni måste läsa om min barndom. För jag ska iallafall gottgöra er och tipsa er om något så jävulskt bra, look and smell: 

 

JA NI LÄSTE RÄTT !! Alla makeupstores läppstift kostar 100kr istället för 170kr, HELA september !! Ni kan tacka mig för det här tipset genom att betala in valfri summa till mitt bankkonto.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad heter färgen???:)

Svar: redwood creme :D
Sandra

2014-09-02 @ 22:51:56
Postat av: Caroline

Vad heter färgen då? :p

Svar: redwood creme :D
Sandra

2014-09-03 @ 13:56:26
Postat av: Amanda

Åh va grymt det visste jag inte! :D Vad heter färgen förresten?

Svar: Hihi kul att någon får nytta av mina tips hihi ;) <3 Läppiset jag köpte heter redwood creme :D
Sandra

2014-09-03 @ 15:52:27
URL: http://skuggvarg.blogg.se
Postat av: Amanda

Vad heter färgen? Ska ut och köpa smink imorn hade vart supersnällt om du kunde svara :)

Svar: Den heter redwood creme :D <3<3
Sandra

2014-09-03 @ 20:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback