doglover

 
Jag och mina favorithundar. Fin bild på oss va?? Theo ser ut som en zombie, Liza ser ut som en krullig boll med tre ben och jag ser ut att ha fått något uppstoppat i fel hål.


GOODMORNING LOVERS ♥ Alltså shit vad den här veckan speedar på i rekordfart. Var helt säker på att det var tisdag igår och onsdag idag men va fan det är ju redan torsdag. Att det är fredag imorrn är ju bara sjuuukt !! LOL !! 

Iallafullafall.. hmmm vad ska jag berätta... har inte så mycket spännande att säga. Förutom att inatt testade jag på det jag skrev angående den finska enkätundersökningen. Och jag kan bekräfta att det stämmer, man sover mycket bättre om man inte är ensam. Vet inte om det beror på att jag slipper frysa eller något annat hihiiiihii lol

Nej oj vad jag är prillig idag. Nu ska jag faktiskt arbeta. Ikväll har jag gjort en utmaning till min kompis emmis. Det blir spännande, mer om det later. VISST VILL NI FÖRRESTEN SE EN BEST-FRIEND-TAG-VIDEO MED EMMIS??? Ska försöka tvinga henne att vara med.. antingen locka henne med en B&J-kaka eller knivhota henne. Har inte bestämt än men har aldrig knivhotat något förut och det låter ändå lite kul.

Kommentarer
Postat av: Anonym

SANDRA VEM ÄR DEN HEMLIGA KILLEN????

2014-09-18 @ 10:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback