but first, let me take a #selfie

Hallå där köp blåbär. Eller så sparar ni pengarna och köper smink istället. Anywho, idag har jag varit på jobb. Jag vet inte hur jag ska fortsätta med detta bloggandet om det ända jag skriver är "idag har jag varit på jobb". Jag känner att det börjar bli lite enformigt. Jag får antingen lägga ner bloggandet eller kanske konvertera till en annan religion. Då tror jag att min blogg varit mer intressant. Tror ni inte att jag skulle få mer läsare om jag började ha burka?? Det tror jag. Fast då hade ju det här med dagens outfit blivit väldigt enformigt. Fan alltså det blir enformigt hur jag än gör.

JAJA, efter jobbet gick jag en prommis med mina finaste flickvänner. Vi gick broarna runt i en rask takt med ett antal intervaller. Skoja jag försöker bara göra så att det låter som vi är värsta hurtiga gänget. Egentligen drack vi energidryck för att ens orka påbörja rundan, rökte som borstbindare och längtade bara efter att få sätta oss på en bänk HEHE. Men det var väldigt kul och harmoniskt att få chitchitta med vännerna.  ♥

Hann bara hem en sväng för att sen går ner och sola, dagens tips är förresten att det är nya rör nu !! äntligen säger jag bara. Så har typ nyss kommit hem, har bara hunnit städa mitt kaotiska lilla tillhåll (mitt rum). Och nu tänkte jag SOOVA !! Gud i satan så skönt <3 <3 <3 Nä jag ångrar att jag skrev det där. Jag tror det är olagligt att skriva orden gud och satan i samma mening, det gäller nog samtliga religioner. Måste gå och bikta mig imorgon. GODNATT mina fina friends on the blog.

Här har vi hurtiga gänget ute på promenad.. ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback