tisdag xoxo bitches

Heej remember me?? Here I am once again. Jag har inte haft blogglusten men nu är jag tillbaka. Har inte så mycket att berätta om mitt liv meen jag och syrran har varit ute å klubbat hihi, sen har vi myst mycket med varandra , har även jobbat, off course. Och jag och mamma har gjort vårat första besök på nya affären LIDL, det var ganska kul. Det var som att vara utomlands, det fanns konstiga varor och mycket utländska människor. Så om ni inte har råd att fara utomlands så kan ni fara till LIDL.

Igår somnade jag HALV 7. Det är alltså typ innan bolibompa slutar? Så ni kan ju gissa hur trött jag var på en skala 1-22. Helt klart 22. Idag har jag också jobbat och det var väldigt lugna puckar, slutade halv 5 :O Som ett normalt arbetspass för en normal människa, riktigt nice.

Nu har jag hunnit vara hemma ett tag , duschat mitt hår som var så fett att det var synd om mig. Nu ska jag kanske se något avsnitt av Paradise hotel norge, om det kommit ut något nytt. ANNARS typ sova. Jag är jättetrött idag med, jag tror typ jag är sjuk det kändes som jag hade feber idag. XOXO see ya bitches <3

 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Fantastiskt vackra tjejer!

2014-04-09 @ 21:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback