NEED TO SLEEP

Nu är klockan 8 och nu ska vi sova. Med vi menar jag mig själv och mitt nya hår. Kan inte sluta röra det, tror aldrig jag haft såhär mycket hår!!! En underbar känsla. Jag älskar till och med lukten av nya extensions, svårt att säga vad det luktar, kanske ett polskt luder. Nej skoja det är säkert rika och välutbildade kvinnor som lämnar ifrån sig sitt hår. Hehe skulle faktiskt vilja veta hur det där går till egentligen.

Iallafall så ja, vi ska sova. Är så sjukt trött efter att ha sovit dåligt och varit igång sen klockan 04.50... men men de vare värt hehe !! Imorgon ska vi jobba. Från och med nu kommer jag alltid att skriva vi när jag pratar om mig och min kärlek, mitt nya hår.

Förresten, ni har blivit väldigt dåliga på kommentera sandra-bloggen, jag blir ju ledsen och sårad. Jag är inte lika bra på att uppdatera jag vet....... och det är inte för att jag sitter mindre vid datorn... utan ska jag vara ärlig mot er läsare så har jag blivit spelberoende igen. Av stardoll. Men det går så himla bra för min doll, jag har tjänat jättemycket pengar och jag har gått vidare till semifinalen av miss stardoll world 2013 hehe. Men nu kanske jag blir bättre att blogga när jag har ett nytt hår, förut hade min stardoll snyggare hår än mig så då var jag hellre inne där hehe.

Så nu ska det bli fler såna här jätteroliga och djupa inlägg om extensions och stardoll. Hehehhe. Godnatt

Kommentarer
Postat av: Mor

Ja du blev verkligen tjusig och ni passar så bra ihop och kommer nog att vara väldigt goda vänner du och din nya polska väninna.

Svar: Det hoppas jag med och jag hoppas att du vill ta emot henne med öppna armar och älska henne som ditt eget barn (samt köpa dyra hårprodukter åt henne så hon lever längre)
Sandra

2013-09-17 @ 21:55:24
Postat av: Amanda

Alltså din blogg är tusan den bästa och roligaste blogg jag läst! Älskar din humor!!

Svar: Åh tack min lilla solros!!<3<3
Sandra

2013-09-17 @ 23:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback