SUNTAN

Hey Ho lets go :) Ikväll har jag varit med min emmis. Vi har varit på en affär, druckit läsk, snackat skit och sen gjort ett besök på cancer & rynk-butiken (solariet). Kom hem för ett tag sedan och har ätit smoothie till kvällsfika, sett project runway, B.U.S-at mig & målat mina naglar svarta. Nu är sommaren officiellt över, när jag målar naglarna svarta och när kvällarna är kolsvarta och iskalla. Är liksom 9 grader ute nu?? Inte okej.. Men jag gillar faktiskt hösten, den är så mysig och man kan klä sig i snygga kläder hihi.

SUNTAN!! Provade på att köpa en sån där kräm som ska göra att man blir brunare. Vet inte om jag blev nå brunare pga. krämen men den luktade iallafall suuuuupergott, annanas och mango.


Imorgon ska jag äntligen sova ut, fyyyy så skönt. Hoppas bara att bullen inte väcker mig. Imorse vaknade jag av att han la sig på min rumpa, ganska mysigt men jag fick lite problem att vända mig. Imorgon är det ju dessutom lill-lördag så på kvällen blir det drinkar med mina väninnor hihi ♥

Men nu är det läggdags, nattinatt<3

Kommentarer
Postat av: Olivia

Åh älskar din header hihi! :)

Svar: Åh tack söta du:D<3
Sandra

2013-08-14 @ 11:51:27
URL: http://itsolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback