shopping, kille, djur och kompisar - det jag lever för

 
 
Jag ber så jävla mycket om ursäkt för att det här blivit en iphoneblogg. Jag själv hatar iphonebloggar så jag har ju försökt motstå men nu har tyvärr kameran lagt av ännu en gång. Och jag har inte råd att köpa en ny. Morsfars (jag hatar det där uttrycket det låter skitfult) säger att: "om du inte shoppar så jävla mycket så har du ju råd". MEN SHOPPAR JAG INTE SÅ GER DET JU INGET ATT HA EN KAMERA FÖR DÅ HAR JAG INGET ATT FOTA OCH JAG VILL INTE FOTA MIG SJÄLV I FULA GAMLA KLÄDER!!! Oj sorry för sinnesrubbning och utbrott men så är läget.

Jaja idag får det duga med iphonebilder, bättre än inga bilder alls är det ju. Alora häng med så ska jag berätta om mina kläder och även säga vart jag köpt dom för det var ju ett av era önskemål. Och er önskan är min lag:

1. En gorgeous kavaj från H&M DIVIDED. Den sitter tajt som fan, jag älskar tighta kavajer, men ser så kvinnlig och sexig ut då hehe. Sen hade den ju så himla fina detaljer på axlarna! 

2. En fågelfluff från BIKBOK. Ni kanske kommer ihåg att jag bloggande om den här men var förbannad och sorgsen för att den var så dyr. Därför blev jag ju överlycklig när det var 50% på den idag!! Jippie ka yey 
 
3. Kostymbrallor. Det här är mitt sista par, men jag behövde faktiskt ett par helsvarta det har jag inte.

4. Jeans med boyfriend-fit från gina. Har länge velat ha baggyjeans för det blir så snyggt till klackar att jag ibland dör.

5. Earrings. Från bikbok, halva priset på dom med. Dom svarta har jag ju i annan färg men jag behövde svarta också. Svarta örhängen är så mystiskt och sexy. Vanliga silvriga var ett måste då jag använt fannys i typ 3 år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback