hermesetas - the best a girl can get

Nu ska jag byta koncept på min blogg. Istället för att ha en jobbig, oseriös blogg som innehåller bilder på mig och saker som jag vill ha så ska det här bli en diet-blogg. Det är endå det enda ni vill läsa eftersom dom enda kommentererna jag får handlar om hur man går ner i vikt eller så klagar ni på att jag har sne spegel eller öppet toalock. Nej jag skoja detta ska fortsätta vara en dålig blogg.


Men det jag ville med detta inlägg är att introducera er för my best friend, hermesetas. Det är ett sötningsmedel som innehåller 0% kalorier, 0% kolhydrater och säkert 100% cancer. Min mamma brukar säga att jag kommer få cancer pga. alla konstgjorda ämnen som finns i min kropp men jag håller mig till mitt motto "hellre dö av cancer än att vara tjock". Visst är det ett rätt bra motto?


Såhär ser det ut och ni hittar det i er närmaste livsmedelaffär. Det här brukar jag ha i min glass som är ganska äcklig men va fan gör man. Sen har jag det även i kaffet och det blir jävligt gott, det godaste kaffet jag druckit under mina snart 19 år. Så glass, kaffe och redbull är det som gäller för mig, kalla mig "kissie 2". Kaffe ska ju även sätta igång magen men det kan jag nog inte påstå. SERIÖST!!! Nu ska ni få veta privata saker om mig som ni inte vill veta, jag bajsar typ en gång i veckan. Måste fara till doktorn


Hej då från mig, Sandra L - kolhydratsfobikern.

p.s. hoppas på att bli sponsrad av hermesetas också. Räcker ju inte att bara bli sponsrad av redbull

Kommentarer
Postat av: Kristinia från Kistania

stämmar det att du har privatfotograf efter dejj hela tiden?????

2012-04-19 @ 22:45:14
Postat av: sandra

ja kristinia

2012-04-19 @ 22:52:20
URL: http://saandral.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback