jag är sjuk


Den här bilden har ni väll aldrig sett förr? Nää visste väll det:P Men det här var från den tiden vi var kompisar och han var söt och då brukade vi ta kort och pussas men SAKER FÖRÄNDRAS OK?!?!?!

Dagen i umeå har varit mycket intressant och lärningsrik. Varenda gång jag åker buss en lång bit kommer jag ihåg att jag hatar att åka buss en lång bit. Jag får någon slags sjukdom som liknar polio då. Kom iallfall hem med en tröja och ett par örhängen rikare. Åt lunch på donken och middag på subway, vi går som sagt på GI.

När jag kom hem var jag med julia ♥ Vi försökte typ plugga lite men jag tycker att ellenor w har varit väldigt oklar om vad som kommer på svenskab provet.

Nu ligger jag i sängen och är sjuk. Tack vare denna jääävla snöstorm som moder jord anordnat för att jag spelade sims hela gårdagen. Jag har ont i halsen, ont i huvudet och feber. Sen har jag typ aldrig varit såhär trött sen jag var på extrasim i tvåan. ( Hade lite problem med simningen förut, dock inget jag vill prata om.)

Nu ska jag se I Anneli och kanske Välkommen åter om jag lyckas hålla mig vaken. Jag har världens mysigaste katt vid min sida, bullen. Han har fått vinterpäls och är såå fin för han vågar inte säga till när han vill gå haha den jävla bögen.

Godnatt / SSSSOS (super snälla sjuk sandra och sexiga ) 

p.s jag är så jävla sugen på köttsoppa på burk och pappas klimp.

Kommentarer
Postat av: lisa

jag hade extrasim i trean.... vet hur det känns...

2010-11-11 @ 08:36:05
Postat av: Mor

Nån som vill göra snöänglar med mig ikväll?

2010-11-11 @ 17:06:29
Postat av: sandra

ja gärna morsan!

2010-11-11 @ 18:46:02
URL: http://saandral.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback